MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

COM OFERIR TURISME D’INTERIOR SEGUR FRONT LA COVID19

En la nova normalitat provocada per la COVID19 les restriccions de viatges internacionals, les limitacions en el trànsit aeri i la sensació generalitzada que l’interior és un espai òptim, menys massificat i per tant més adequat per a mantenir la distància social generaran trànsit turístic cap a les destinacions d’interior de la Comunitat.

Amb la finalitat d’ajudar a aquestes destinacions d’interior i a les empreses gestores d’activitats turístiques en aquestes zones, Turisme Comunitat Valenciana ha editat una Guia de Recomanacions davant la COVID19 per a gaudir d’unes destinacions turístiques d’interior segures. En el manual s’indiquen mesures a tenir en compte quant als accessos, el mobiliari urbà, els recursos naturals, zones de bany, rutes, àrees d’esbarjo, museus, allotjaments i restauració, balnearis i cellers, activitats de turisme actiu, etc.

La guia inclou a més una plantilla genèrica amb una check list sobre la qual cada destinació pot definir el seu pla de seguretat de forma més senzilla.

Portada de la guía de recomendaciones para destinos de interior seguros ante la covid19