MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

FORMACIÓ GRATUÏTA AMB ESTRELES MICHELÍN

Professionals Estreles Michelín imparteixen de nou classes magistrals gratuïtes a la Xarxa de Centres de Turisme. Com sempre, l’assistència és gratuïta prèvia inscripció. En concret, al desembre s’han convocat dues sessions en el CdT de València amb Diego Sandoval, el cap de sala del Restaurant Coque, i amb Jeroni Castell, xef del restaurant Les Moles. L’assistència és gratuïta però requereix inscripció prèvia a través de la web www.cdt.gva.es o en l’app mòbil de Centres de Turisme.

Les master classes estan dirigides a professionals en actiu de l’hostaleria i el turisme de forma preferent, encara que es podrán admetre sol.licitants que no estiguen en actiu si han realitzat algún curs de la Xarxa CdT relacionat amb la temàtica de les jornades.

DIEGO SANDOVAL
10 DESEMBRE, 9:30h a 13:30h

Diego Sandoval és l’encarregat de la direcció de sala del Restaurant Coque, de Madrid, reconegut amb 2 Estreles Michelín i 3 Sols Repsol.

Diego cuida amb molt de detall i delicadesa l’atenció al client. Autodidacta i apassionat del seu treball, atresora 30 anys d’experiència treballant en el negoci familiar. La seua trajectòria ho converteix en un professional de referència amb segell propi que li ha portat a ser considerat un dels millors caps de sala del país. És Premi Nacional de Gastronomia 2016 en la categoria de Millor Director de Sala per dirigir “una sala elegant, dinàmica i amable, que constantment es proposa nous reptes i que ha contribuït clarament als reconeixements obtinguts pel restaurant.”

Diego Sandoval és, a més, responsable de la gerència del restaurant i de les diferents empreses del grup Sanhuer, entre elles, Food Concept i Dulcemanía.

Descarrega tota la informació ACÍ

JERONI CASTELL
12 DESEMBRE, 9:00H a 14:00h

Jeroni Castell és el xef del restaurant Les Moles, a Ulldecona, reconegut amb 1 Estrela Michelín i 1 Sol Repsol.

La relació entre Jeroni i la cuina comença tard i per casualitat. En obrir Les Moles, era el responsable de sala, però la necessitat de cobrir la baixa per malaltia del cuiner just per Setmana Santa i, davant la impossibilitat de contractar a un altre, fa que prenga la decisió de canviar la sala per la cuina.

Aquella experiència temporal li va servir per a descobrir la seua vertadera vocació, la cuina, i li va impulsar a recórrer un camí que va portar al restaurant a aconseguir la seua primera Estrela Michelín en 2013.

Descarrega tota la informació ACÍ