MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

ESTUDIA TURISME I HOSTALERIA EN LA COMUNITAT VALENCIANA

El turisme i l’hostaleria han recuperat el seu dinamisme i continuen generant una gran demanda d’ocupació. Si vols treballar o t’has iniciat ja en aquest sector per a la temporada alta, t’agrada, però vols progressar, millora la teua formació i especialització. La Xarxa de Centres de Turisme de Turisme Comunitat Valenciana et dona aquesta oportunitat totalment gratis.

Mira tots els cursos que tenen previstos a partir de setembre de 2023. Són cursos presencials i en línia, amb gran flexibilitat d’horaris, intensius que duren només uns dies o més extensos amb formació més àmplia. Te’ls detallem a continuació però també pots consultar-los en el seu web:

www.cdt.gva.es 

Pots triar entre assistir presencialment als cursos que ofereixen els 11 centres repartits per tota la Comunitat (Morella, Castelló, València, Gandia, Dénia, Alcoi, Benidorm, Alacant, Elx i Torrevella) o formar-te des de casa a través de la programació de webinars del CdT-e. De setembre a desembre de 2023 s’han programat 38 cursos en línia.

De setembre a desembre de 2023, la Xarxa CdT, a més d’oferir una variada programació en cuina, sala, rebosteria, sommelieria i gastronomia sostenible, ofereix també cursos per a directius i professionals d’empreses turístiques amb la finalitat de millorar la gestió de recursos humans, el finançament, el màrqueting, la digitalització; per a personal de neteja o recepció i atenció al públic; per a guies i professionals de diferents productes turístics específics: turisme actiu, nàutic, birdwatching, turisme familiar, etc o com oferir un turisme accessible a tots.

La Xarxa de Centres de Turisme és una escola de clara vocació social i manté programes de formació dirigits a col·lectius amb menys oportunitats com són els programes de formació en col·laboració amb organitzacions com Asindown i els cursos en ucraïnés per a la inserció laboral dels desplaçats per la guerra a Ucraïna.

Consulta el programa del teu CdT més pròxim i inscriu-te!

Tota la formació és gratis!

La Xarxa de Centres de Turisme és una escola especialitzada en el turisme de la Comunitat Valenciana que ofereix cursos aplicats a la demanda del sector i els destins tant per a professionals en actiu com aturats. Matricular-se és molt fàcil des de la web www.cdt.gva.es.

Primer has de crear un usuari i així tindràs accés a la teua zona privada, des d’on podràs fer la matrícula, descarregar diplomes, descarregar historial i manuals, etc. Mira en aquest vídeo com fer-lo.

Una vegada tingues el teu compte d’usuari, podràs inscriure’t des de la web en els cursos que tinguen el termini d’inscripció obert. T’expliquem com.

Tens compte d’usuari però no et recordes de la contrasenya? No et preocupes. És fàcil recuperar-la. Mira.

Temas enlazados | |