ingredientes paella Comunitat Valenciana 800x531

Webinar "La paella i la cultura dels arrossos"

Portada del seminari La paella i la cultura dels arrossos en la Comunitat Valenciana, setembre 2020

El 18 de setembre entre les 12h i les 13:30h Turisme Comunitat Valenciana ofereix el seminari on line gratuït “La paella i la cultura dels arrossos”. Es tracta d’una jornada on experts en gastronomia del camp de la investigació, la comunicació i l’hostaleria debatran sobre les oportunitats que ofereix la paella al sector hostaler i turístic en aquest moment marcat per una greu crisi sanitària per la COVID19.

El seminari s’integra en la campanya llançada sota la marca gastroturística L’Exquisit Mediterrani amb motiu de la celebració del World Paella Day el 20 de setembre. El webinar es realitza en col·laboració amb Gasterra, el Centre de Gastronomia del Mediterrani de la Universitat d’Alacant.

La paella és el plat de major posicionament internacional de la gastronomia valenciana i suposa un exponent destacat de la Dieta Mediterrània, patrimoni immaterial de la UNESCO, a més d’un element protagonista de la cultura, societat i forma de vida en la Comunitat Valenciana.

El seminari l’inaugurarà el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i el Director de Gasterra, Josep Bernabeu, s’encarregarà de dirigir el debat entre els diferents experts:

  • Santos Ruíz, crític gastronòmic i expert en arròs
  • Cristina Juan, Gerent del restaurant Dàrsena, Alacant
  • Lluís Soler, periodista gastronòmic
  • Emili Piera, escriptor autor del llibre “Cuina de l’Albufera i les marjals”

 

DESCARREGA EL PROGRAMA DEL SEMINARI

 

L’assitència a aquest seminar on line es gratuïta però es requereix inscripció prèvia.

INSCRIU-TE