Curs de Turisme Gastronòmic L'Exquisit Mediterrani

Seminari Apertura Curs L’Exquisit Mediterrani

Portada programa del curso L'Exquisit Mediterrani de turismo gastronómico de la Comunitat Valenciana
El pròxim 16 de setembre de les 16h a les 21h es realitzarà la sessió oficial d’obertura del Curs d’Especialització en Turisme Gastronòmic i cultura culinària de la Comunitat Valenciana al Jardí Botànic de València, al carrer Quart, n. 80.

La sessió constarà d’un seminari sobre “Claus per al desenvolupament de destinacions de turisme gastronòmic competitius i sostenibles” dissenyat pel Basque Culinary Center i impartit per  Iñaki Gaztelumendi i Amaia López d’Heredia, autors de la “Guia per al desenvolupament del turisme gastronòmic” de l’Organització Mundial del Turisme.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA

El seminari inclourà una ponència inaugural sobre la gastronomia com a clau en la proposta de valor i diferenciació de les destinacions turístiques, una activitat pràctica sobre la identificació dels components que formen la cadena de valor en una oferta de turisme gastronòmic, una sessió sobre tendències en el desenvolupament d’aquest tipus de turisme i una altra sobre els reptes a afrontar segons les recomanacions de l’Organització Mundial del Turisme i el Basque Culinary Center.

La sessió inaugural està dirigida als alumnes matriculats en el curs en totes les seues edicions: València, Gandia, Castelló, Morella, Alacant, Dénia, Torrevella i Benidorm. Els alumnes de València, Gandia i Castelló podran seguir-la presencialment al Jardí Botànic de València mentre que es realitzarà la retransmissió interactiva en directe per als alumne de Dénia, Benidorm, Alacant i Torrevella en el saló d’actes del Campus de Sant Vicent del Raspeig de la Universitat d’Alacant. Els alumnes de Morella estaran connectats des del CEDES Morella

Programa Sesión Apertura del Curso de Turismo Gastronómico L'Exquisit Mediterrani de la Comunitat Valenciana. Edición 2019