DNA Fòrum

Cartel DNA Fórum 2019

Del 25 al 27 de novembre se celebrarà en el CdT de Dénia el fòrum “DNA Fòrum. Cuinant una terra. Llaurant un futur”. Es tracta d’unes jornades al voltant del turisme, el territori, la gastronomia i la sostenibilitat de la comarca de la Marina Alta que s’organitzen com un fòrum de reflexió després de la celebració de dues edicions del DNA Festival.

El projecte està vinculat a la declaració de Dénia com a Ciutat Creativa de la Gastronomia per la UNESCO i impulsat per l’Ajuntament de la localitat i Turisme Comunitat Valenciana a través de la xarxa gastroturística L’Exquisit Mediterrani. El congrés es presenta com una segona etapa en el full de ruta per a construir un model que, amb el turisme com a motor imprescindible, recupere el sistema agroalimentari, el món rural i l’entorn natural, de manera que aquest atorgue major valor i singularitat a l’oferta turística de la comarca.

El fòrum a més reflexionarà sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU (ODS) i cóm des de la gastronomia es pot avançar en la seua consecució. En el congrés es donaran cita prop de 80 representants dels sectors agrari, ramader, hostaler, turístic i comercial de la comarca. L’assistència és gratuïta prèvia inscripció. Tota la informació i la reserva de plaça està disponible en la web de l’esdeveniment: dna-forum.es