MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

CÓM PARTICIPAR EN LA MOSTRA DE TURISME 2022

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana torna enguany a la seua ubicació original, el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Se celebra els dies 15 i 16 d’octubre de 2022 i Turisme Comunitat Valenciana ja està treballant amb els expositors interessats. T’agradaria participar? T’expliquem com.

Entrada a Mostra de Turisme 2021 en l'Hemisfèric

Entrada a la Mostra de Turisme 2021

Turisme Comunitat Valenciana última aquesta IV edició de la Mostra de Turisme que persegueix fomentar el turisme de proximitat i ofereix diferents espais d’exposició. Pots participar en la zona de showcookings i tastos o en la zona destinada a empreses i associacions turístiques. El termini per a sol·licitar la teua participació acaba el 10 de setembre.

COM PARTICIPAR EN L’ESPAI GASTRONÒMIC DE LA MOSTRA DE TURISME 2022

Si desitges mostrar l’oferta gastronòmica del teu destí, empresa o associació, pots participar en l’estand on es programaran demostracions culinàries i tastos en directe.

La participació és totalment gratuïta però has de proporcionar els subministraments i personal necessari per a realitzar la demostració. A més és necessari comunicar la teua proposta concreta de presentació amb antelació suficient amb la finalitat d’organitzar la programació i elaborar el material per a difondre-la al més prompte possible.

Per a reservar el teu espai en la programació de showcookings i tastos de la Mostra de Turisme 2022, has d’enviar la teua sol·licitud a Turisme CV a través del següent formulari en línia:

COM PARTICIPAR EN LA ZONA PER A OFERTA I EXPERIÈNCIES TURÍSTIQUES DE LA MOSTRA DE TURISME 2022

La Mostra tindrà un espai diferenciat per a exhibir l’oferta turística i la diversitat d’experiències que es poden gaudir en la Comunitat Valenciana. Si tens una empresa turística o representes a una associació, és en aquesta zona d’experiències on podràs disposar d’un taulell propi on exposar els teus serveis. El taulell estarà personalitzat amb el teu logotip, totalment equipat i amb servei wifi.

La participació és totalment gratuïta però has de disposar del material promocional i personal necessari per a atendre el taulell ininterrompudament al llarg dels dos dies de duració de la Mostra durant tot l’horari d’obertura.

La Mostra disposa d’un nombre limitat de taulells. Si estàs interessat pots enviar la teua sol·licitud a Turisme CV a través dels següents formularis en línia, segons representes a una empresa o a una associació:

DESCOBRIR TOTA LA COMUNITAT VALENCIANA EN UN ÚNIC ESPAI

La Mostra de Turisme és una excel·lent oportunitat per a conéixer en un mateix espai tota l’oferta turística, cultural i gastronòmica més rellevant de la Comunitat Valenciana.

Com en anteriors edicions, la Mostra de Turisme 2022 tindrà una àrea d’exposició per a les destinacions turístiques agrupades sota les 6 marques: Castelló Turisme, Visit València, València Turisme, Visit Benidorm, Turisme Costa Blanca i Alacant City&Beach.

A més, en l’escenari central hi haurà una programació d’espectacles i música que presentarà la cultura, la música i el folklore dels diferents destins de la Comunitat.

Igualment hi haurà una zona de tallers i exposició d’artesania valenciana que estarà coordinada pel Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana.

Tota la informació i la programació prevista s’anirà publicant en la web de la Mostra de Turisme: www.mostradeturisme.com

HORARI I LLOC DE LA MOSTRA DE TURISME 2022

Després de la seua celebració en 2021 en l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències, enguany la Mostra de Turisme 2022 torna a la seua ubicació original i se celebra en els espais interiors i exteriors del Saló Arquerias del Museu dels Ciències.

Es realitza el dissabte 15 d’octubre entre les 11h i les 20h i el diumenge 16 d’octubre entre les 11h i les 19h.

L’accés, com sempre, és lliure i gratuït.

Museu de les Ciències Pr

Si necessites més informació o tens algun dubte sobre la participació com a expositor, pots posar-te en contacte amb l’equip organitzador de la Mostra de Turisme 2022 per correu electrònic:

mostradeturisme@turismecv.es

Temas enlazados | ||