MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

TUTORIA OBERTA: CONSULTORIA GRATUITA PER A EMPRESES TURÍSTIQUES

Res com tindre una empresa turística i viure anys com el 2020 i 2021 per a conéixer de prop cóm és de dur obrir cada dia les portes, aconseguir clients i cobrir costos en un món, ja no sols altament competitiu, sinó també impredictible. Et vindria bé disposar d’un expert al qual consultar les teues idees per a constituir, reorientar o reactivar el teu negoci? Fins a novembre pots utilitzar els serveis de Tutoria Oberta en 2021 del programa Accetur de Turisme Comunitat Valenciana i les Cambres de Comerç de la Comunitat. És totalment gratis. T’expliquem com sol·licitar-ho.

COM M’AJUDA TUTORIA OBERTA

Tutoria Oberta és un servei d’assessorament individual en línia que disposa d’experts en diferents àrees empresarials que t’informaran i orientaran sobre les possibles millores que pots implantar en la teua empresa per a augmentar la rendibilitat i la competitivitat i adaptar-te als nous escenaris derivats de la crisi per la COVID19.

Pots sol·licitar la consultoria d’aquests experts per a:

1. Consultes sobre temes específics i sobre les millors pràctiques, programes públics de suport i tendències en:

  • Gestió econòmica, fiscal, financera i ajudes públiques
  • Gestió empresarial i processos: client, recursos humans, producte, etc
  • Màrqueting empresarial turístic i mitjà social

2. Consultes sobre el desenvolupament d’un nou pla d’empresa, reactivació o viabilitat del teu negoci. Accetur posa a la teua disposició una guia que t’introdueix en l’elaboració d’aquesta mena de plans. Revisa-la i analitza el teu negoci per a concretar amb el teu consultor els dubtes.

QUI POT SOL·LICITAR L’AJUDA DE TUTORIA OBERTA

El servei de Tutoria Oberta està dirigit a pimes, autònoms, microempreses turístiques i emprenedors/as que compten amb un projecte de negoci turístic definit.

COM SOL·LICITAR L’AJUDA DE TUTORIA OBERTA

Les tutories són ateses en línia, en videoconferència, amb cita prèvia i es poden concertar amb les Cambres de Comerç d’Alacant, València i Castelló entre juny i novembre de 2021. Pots sol·licitar la cita en el correu accetur_turisme@gva.es o en el següent enllaç:

Temas enlazados | ||