MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

TORNA LA MOSTRA DE TURISME DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Torna la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana. Se celebrarà els dies 23 i 24 d’octubre de 2021 en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Si tens una empresa d’experiències turístiques, representes a una associació, eres gestor d’una de les marques turístiques de la Comunitat o d’un destí, ja pots inscriure’t gratuïtament per a exposar tota la teua oferta. Tens de termini fins al 20 d’agost.

T’expliquem com participar en aquesta fira que organitza per tercer any Turisme Comunitat Valenciana per a promoure el turisme de proximitat.

COM PARTICIPAR EN LA MOSTRA DE TURISME 2021 COM A EMPRESA TURÍSTICA O ASSOCIACIÓ

Podràs exposar en la zona d’experiències de la Mostra de Turisme

La Mostra tindrà un espai diferenciat on s’exhibirà la diversitat d’experiències turístiques que es poden gaudir en la Comunitat Valenciana. Si tens una empresa turística o representes a una associació, és en aquesta zona d’experiències on podràs disposar d’un taulell propi on exposar els teus serveis. El taulell estarà personalitzat amb el teu logotip, totalment equipat i amb servei wifi. A més, en l’accés general a la Mostra apareixeràs en el directori digital perquè el visitant pot identificar clarament on està situada la teua empresa.

Els taulells estaran agrupats per temàtiques ben identificades i senyalitzades i decorats amb la imatge de la Mostra de Turisme.

Què costa participar en la zona d’experiències de la Mostra de Turisme

La participació és totalment gratuïta però has de disposar material promocional i personal per a atendre el taulell ininterrompudament al llarg dels dos dies de duració de la Mostra durant tot l’horari d’obertura.

Com sol·licitar un taulell en la zona d’experiències de la Mostra de Turisme

Si desitges tindre el teu taulell, simplement has de sol·licitar-lo a través del següent formulari en línia. La Mostra disposa d’un nombre limitat de taulells. Per això, una vegada acabat el termini d’inscripció el 20 d’agost, es realitzarà una selecció i Turisme CV es posarà en contacte amb tu per a confirmar-te que pots participar i coordinar els detalls.

Mostra de Turisme 2019

COM PARTICIPAR EN LA MOSTRA DE TURISME 2021 COM A MUNICIPI O MANCOMUNITAT

Podràs realitzar presentacions en l’escenari central o demostracions gastronòmiques en la zona de showcooking

La Mostra tindrà un gran escenari central on els municipis podran realitzar presentacions de destí i mostrar les seues festes i/o projectes. L’escenari tindrà activitat constant amb espectacles i música en directe amb la finalitat de dinamitzar i atraure l’atenció dels visitants.

A més, s’habilitarà una zona de showcooking on també podran realitzar demostracions gastronòmiques que mostren les qualitats de la seua gastronomia local.

Què costa participar en l’escenari i la zona de showcooking de la Mostra de Turisme

La participació és totalment gratuïta però has de disposar del personal i els elements i aliments que requerisquen les teues presentacions. A més, és necessari,que amb antelació suficient, presents a Turisme CV la teua proposta de presentació o showcooking i el dia i horari desitjat amb la finalitat d’organitzar la programació i elaborar el material per a difondre-la el màxim possible abans de la celebració de la Mostra.

Com sol·licitar temps en l’escenari central i/o la zona de showcooking de la Mostra de Turisme

Els municipis i mancomunitats poden sol·licitar temps per a participar en la programació de l’escenari, en la de showcooking o fins i tot en ambdues. Simplement has de sol·licitar-ho a través del següent formulari en línia.

Mostra de Turisme 2019

COM PARTICIPAR EN LA MOSTRA DE TURISME 2021 COM A MARCA TURÍSTICA

Podràs exposar en la zona de destinacions turístiques de la Mostra de Turisme

La Mostra tindrà un espai diferenciat on s’exhibirà la diversitat de l’oferta dels destins de la Comunitat a través de les marques turístiques dels tres patronats provincials: Turisme de Castelló, València Turisme i Costa Blanca i de les ciutats de València, Alacant i Benidorm.

Cada marca tindrà un espai propi i singular que s’identificarà amb el seu logotip i imatge, amb taulell i posterior, totalment equipat i amb servei wifi.

A més, en l’accés general a la Mostra apareixerà identificat l’espai de cada marca en el directori digital perquè el visitant pot identificar clarament on està situada.

Quina costa participar en la zona de destinacions turístiques de la Mostra de Turisme

La participació és totalment gratuïta però has de disposar material promocional i personal per a atendre el taulell ininterrompudament al llarg dels dos dies de duració de la Mostra durant tot l’horari d’obertura.

Com sol·licitar un espai en la zona de destinacions turístiques de la Mostra de Turisme

Si desitges tindre el teu espai com a marca turística, simplement has de sol·licitar-lo a través del següent formulari en línia. Una vegada acabat el termini d’inscripció el 20 d’agost, Turisme CV es posarà en contacte amb tu per a coordinar els detalls.

Mostra de Turisme 2019

Si encara tens algun dubte i necessites més informació, pots contactar amb la responsable de l’esdeveniment de Turisme Comunitat Valenciana, Adriana Valcarce a través del correu electrònic o telefònicament.

mostradeturisme@gva.es

961 209 781

Temas enlazados | ||