MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

COM FUNCIONA EL BO VIATGE CV

El programa Viatgem CV s’ha reativat aquest mes de setembre de 2021 i els beneficiaris podran gastar el seu bo en un viatge que poden realitzar des del 15 de setembre fins al 31 de desembre.

En aquest periode es reparteixen 12.500 nous bons seguint l’ordre de la llista d’espera generada en l’anterior període que va acabar el 15 de juny. Els primers 5000 es distribueixen el 6 de setembre.

Des de l’inici del programa Viatgem CV en 2020 s’han realitzat més de 25.000 reserves, amb una mitjana de 3 usuaris i més de 3 nits per reserva. Els destins més demandats són Peníscola, Morella, València, Benidorm, Finestrat, Altea, Calp, Benimantell, Xàbia i Alacant i l’allotjament més sol·licitat és l’hotel. Un 40% reserva a través d’agències de viatges i prop del 52% usa el seu bo per a viatjar en cap de setmana. Recorda que pots usar el teu bo per a contractar no sols la teua estada sinó també altres experiències turístiques si reserves a través d’una agència de viatges.

Per a aquest últim periode ja s’estan repartint nous bons entre els integrants de la llista d’espera, que tenen preferència respecte als nous sol·licitants, tal com indica la resolució publicada el 17 d’octubre de 2020 que regula el programa (consultar ACÍ)

Tots els sol·licitants reben un correu de confirmació una vegada realitzat el tràmit de sol·licitud però la llista d’espera i l’adjudicació del bo es determina per l’ordre de sol·licitud, no per la data del correu electrònic.

En aquest any es repartiran 12 milions d’euros en bons amb la finalitat d’intentar pal·liar l’impacte negatiu de la COVID19 en el turisme de la Comunitat Valenciana. Aquests diners es distribueix en bons per a viatjar en dos períodes que van de l’1 de gener al 15 de juny i del 15 de setembre al 31 de desembre, segons es va publicar el 9 de febrer de 2021 (consultar ACÍ).

Vora 1.500 empreses estan adherides al programa per a oferir els seus serveis amb el descompte del Bo Viatge CV.

MIRA TOT EL QUE POTS GAUDIR A LA COMUNITAT VALENCIANA

Descubre la Comunitat Valenciana

CÓM TRAMITAR EL BO VIATGE CV

Et resumim a continuació les normes perquè qualsevol ciutadà puga sol·licitar aquesta ajuda i també perquè agències de viatges i allotjaments puguen oferir els seus serveis amb aquest descompte (pots consultar ACÍ el DECRET complet publicat en el DOGV i ACÍ la INSTRUCCIÓ completa amb els detalls i tràmits per a la sol.licitud i adhesió)

Turisme Comunitat Valenciana activa aquesta ajuda dotada amb 14’3 milions d’euros per a impulsar el consum turístic dels valencians i pal·liar l’impacte negatiu que la COVID19 ha provocat en el turisme.

VULL VIATJAR, COM ACONSEGUISC EL MEU BO?

Si ets major d’edat i estàs empadronat en la Comunitat Valenciana, pots demanar el teu Bo Viatge CV i obtindre descomptes de fins al 70% del cost de la teua reserva amb un màxim de 600 euros.

Pots sol·licitar el teu Bo Viatge CV bé en el procediment telemàtic de la Generalitat o bé en la plataforma web bonoviatgecv.gva.es . Per fer la sol·licitud necessitaràs signatura electrònica i omplir una declaració responsable assegurant que compleixes els requisits de majoria d’edat i empadronament.

Però també pots demanar el bo directament a l’allotjament o l’agència de viatges, sempre que aquestes empreses estiguen adherides al programa Viatgem Comunitat Valenciana. En aquest cas, l’empresa sol·licita i tramita el bo en la teua representació i no necessites signatura electrònica.

Encara que viatges amb altra persona, únicament és necessari sol.licitar un bo per unitat d’allotjament donat que s’aplica a la reserva, no als viatgers. Ara bé, tingues en compte que donada la normativa sanitària vigent per la #COVID19 es limita a un màxim de 6 persones les reserves en allotjaments i les activitats en grup. Pots consultar les condicions segons la normativa sanitària ACÍ.

Per a viatjar fins al 15 de juny de 2021, pots sol.licitar el bo entre l’1 de gener i el 31 de maig a les 23:59h.

Per a viatjar entre el 15 de setembre i el 31 de desembre de 2021, el termini de sol.licitud va des del 15 de setembre a les 12h fins a l’1 de novembre.

QUAN PUC GASTAR EL BO?

Després de sol.licitar el teu bo al procediment de la Generalitat, rebràs per correu un codi que hauràs de canviar a l’hora de fer la reserva en la teua agència de viatges o establiment hoteler. Encara que pots viatjar en la data que desitges, la reserva l’has de fer en una setmana perquè el codi caduca als 7 dies.

El bo es podrà gastar en una reserva per a viatjar en 2 períodes diferents:

  • Entre l’1 de gener i el 15 de juny de 2021
  • Entre el 15 de setembre i el 31 de desembre de 2021.

Només es podrà usar un Bo Viatge CV en cada període. És necessari que la reserva incloga almenys 2 nits d’allotjament. Si, a més de l’allotjament, es reserva també el servei de restaurant, com a máxim, es podrà bonificar el règim de mitja pensió.

Creatividad Bono Viaje Comunitat Valenciana Viatgem CV

TINC UNA EMPRESA TURÍSTICA, COM EM BENEFICIE DEL BO VIATGE CV?

Poden participar en el programa Bono Viaje CV:

  • Agències de viatges
  • Hotels, blocs o conjunts d’apartaments turístics, càmpings, cases rurals, albergs i empreses gestores d’habitatges d’ús turístic.

Per a participar en el Bo Viatge Comunitat Valenciana els establiments d’allotjament turístic i agències de viatge han d’adherir-se donant-se d’alta en la plataforma web bonoviatge.gva.es. per a donar-se d’alta cal fer el registre creant un compte amb un usuari (correu electrònic) i una contrasenya. L’adhesió es pot realitzar durant tota la vigència del programa, és a dir, fins al 31 de desembre de 2021.

Tant les agències de viatges com els establiments d’allotjament turístic han d’estar inscrits en el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana.

Els allotjaments han d’oferir una estada mínima de 2 nits.
Les agències de viatges han d’oferir una estada mínima de 2 nits i altres activitats i serveis turístics complementaris.

Si per qualsevol motiu, t’adherires al programa Viatgem CV però ara no ofereixes els teus serveis, has de comunicarlo a través de bonoviatge.gva.es per tal que quedes desactivat del programa. Si el que desitges es donar-te’n de baixa del programa temporal o indefinidament, has de comunicar-lo igualmente per anul.lar la teua adhesió. (Consultar la instrucció publicada l’1 de març de 2021)

Si tens una empresa d’experiències turístiques pots oferir els teus serveis a les agències per a integrar-les en paquets susceptibles de ser bonificats. Consulta ACÍ com fer-ho.

COM GESTIONE UNA RESERVA AMB BO VIATGE CV?

Si un client et sol·licita una reserva i demana aplicar el descompte del Bo Viatge CV, ha de proporcionar-te el seu codi promocional. Ho necessites per a poder registrar eixa reserva en la plataforma bonoviatge.gva.es i que es reserve el crèdit necessari per a subvencionar eixe servei. Aquest registre de la reserva has de realitzar-lo en un termini màxim d’una setmana ja que el codi caduca als 7 dies.

Si el client no disposa de codi promocional, tu, com a empresa adherida, pots sol·licitar-ho en la seua representació sempre que l’usuari t’haja otorgat autorització expressa.

Des del compte d’empresa en bonoviatge.gva.es, podràs accedir en tot moment a les teues reserves bonificades i realitzar cancel·lacions o modificacions. Es poden variar dates i reduir serveis però no ampliar.

El descompte del Bo Viatge CV s’aplica al client en la factura corresponent una vegada acabada l’estada i gaudits els serveis. Turisme CV abona eixa diferència a l’establiment o agència una vegada justificada la prestació del servei en un màxim de 30 dies. Aquesta justificació es realitza telemàticament també a través de la plataforma bonoviatge.gva.es.

Consulta els condicionants de la normativa sanitària per COVID19 aplicats al programa del Bo Viatge CV ACÍ

CÓM ADHERIR-SE COM A AGÈNCIA O ALLOTJAMENT Al BO VIATGE CV

Si ho desitges, pots veure aquest seminari en línia on expliquem de manera pràctica com utilitzar la plataforma bonoviatgecv.gva.es per a donar d’alta la teua oferta turística en el programa Viatgem CV i que els usuaris puguen utilitzar el Bo Viatge CV en contractar-la.

Encara et queden dubtes? Pregunta’ns

ATENCIÓ AL CIUTADÀ

960 992 778

ATENCIÓ A LES EMPRESES

960 992 779

Bo Viatge CV 2021