MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

AIXÍ SERÀ FITUR CV 2021

Més de 100 empreses turístiques seran presents en l’estand de la Comunitat Valenciana en Fitur 2021, que se celebra del 19 al 23 de maig en el recinte firal de IFEMA, a Madrid. Donar suport a l’esforç de les empreses, impulsar la seua comercialització i ajudar així a la seua recuperació és l’objectiu principal de Turisme Comunitat Valenciana en Fitur 2021, la primera fira presencial del sector des que va començar la pandèmia.

SEGURETAT SANITÀRIA I TECNOLOGIA

La seguretat sanitària serà present en tot moment en l’estand, on l’aforament estarà limitat en tots els espais, els fluxos de persones dirigits i no es distribuiran fullets ni aliments ni elements publicitaris. Es mostrarà l’oferta turística de manera digital, a través d’imatges i vídeos en grans pantalles i codis QR on els visitants podran descarregar la informació en els seus propis mòbils.

La tecnologia al servei del turisme i de la seguretat seran una constant en l’estand, on es provaran sistemes innovadors de control d’aforament i distància. A més s’utilitzarà una eina de reconeixement de moviment amb la finalitat d’adaptar la imatge de la mar Mediterrània al ritme dels visitants en passar.

Fitur 2021 compta amb una normativa sanitària específica establida per IFEMA que obliga a limitar l’aforament al 50%, ús de màscara, separació mínima de 1’5 metres. A més els professionals només podran accedir si disposen d’un test d’antígens negatiu previ. El cap de setmana la fira estarà oberta al públic i en l’accés es controlarà la temperatura als visitants.

OFERTA TURÍSTICA DIVERSA I ZONA BUSINESS

Fitur CV 2021 mostrarà de manera especial la diversitat d’experiències que pot gaudir el turista en la Comunitat Valenciana a través de les imatges de la nova campanya publicitària «Qui ho ha viscut ho sap»

L’oferta de festivals musicals i la dirigida al públic LGTBi tindran enguany un espai propi en l’estand principal, on es pretén concentrar la major atenció de públic. Es pretén així garantir la visibilitat del conjunt del destí Comunitat Valenciana i, alhora, vetlar per la seguretat dels visitants reduint el fluix de moviments.

L’estand de Fitur CV 2021, de 2053 metres quadrats, se situa en el pavelló 7 de IFEMA i està dividit en 3 illes:

Una de les illes estarà dedicada íntegrament a la zona business per a les empreses presents. Disposa de 38 taules per a reunions a més d’una àrea on s’exposarà l’oferta dels productes: Mediterrani Natural i Actiu, Mediterrani Gastronòmic, Mediterrani Cultural i LGTBi. En aquesta illa estaran també empreses tecnològiques que ofereixen les seues eines al sector.

Una altra de les illes mostrarà l’oferta de les 6 marques turístiques de la Comunitat Valenciana: València Turisme, Castelló Mediterrani, Benidorm, Visit València, Alacant i Costa Blanca. En aquesta illa tindran un espai propi l’oferta de festivals de música de la Comunitat i les festes i tradicions.

La tercera illa albergarà la Plaça Central on s’organitzaran les principals presentacions sota un aforament limitat a 47 persones assegudes que permetrà mantindre la distància de seguretat en tot moment. En aquesta illa se situarà també la zona de showcooking que disposarà d’un videowall que retransmetrà les demostracions culinàries, atés que enguany la manipulació d’aliments a l’interior de IFEMA està prohibida per la normativa sanitària.

A més de l’estand principal en el Pavelló 7, la Comunitat Valenciana serà present en Fitur Cinema, en el pavelló 6, amb un estand de 20 metres quadrats on exposaran la seua oferta de turisme cinematogràfic les Film Offices de Costa Blanca, València Turisme, Benidorm, Peníscola i València.

El cost total de la participació de la Comunitat Valenciana en Fitur 2021 és de 616.395 euros més IVA.