MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

GUIA PER A UNES PLATGES SEGURES DAVANT LA COVID19

Turisme Comunitat Valenciana posa a disposició de les destinacions turístiques una guia de recomanacions davant la COVID19 per a gaudir d’unes platges segures en la Comunitat.

En ella s’ofereixen pautes sobre la manera de gestionar aquests espais, el pla que s’ha d’elaborar per part de l’ens gestor de cada platja, les mesures de seguretat que s’han d’implantar per a mantindre les normes de distanciament social (aforaments, accessos, zona seca, zona humida, punts accessibles), com oferir els serveis sanitaris, higiènics i d’oci i esport; i quina informació s’ha de facilitar a usuaris, gestors i contractes de serveis que treballen a la platja.

El document inclou a més una check list per a elaborar un pla de contingència i facilitar el treball dels ajuntaments, com a ens gestors de les platges de la Comunitat Valenciana.

L’article cinqué de l’Ordre SND/440/2020 de 23 de maig, el qual modifica el que s’estableix en l’article 46 de l’Ordre SND/414/2020, estableix l’ús de les platges en la Fase II. Així, la guia es contextualitza a partir d’una fase II. Ara bé, la seua aplicació està condicionada en tot moment al que les autoritats amb competència en la matèria dicten en cada fase.

En tot cas, Turisme Comunitat Valenciana posa a disposició de les destinacions un correu electrònic on dirigir dubtes i consultes:

platges_segures_turisme@gva.es

Igualment, sempre es pot consultar la presentació sobre les recomanacions realitzada per la técnic de qualitat de Turisme Comunitat Valenciana, Eva Beltrán i també la presentació sobre el problema de l’aforament a les platges en temps de coronavirus feta per l’enginyer de camíns, canals i ports, Víctor Yepes, als webinars informatius dirigits a les destinacions que es feren els dies 26 i 27 de maig de 2020.

A continuació es poden descarregar tant les presentaciones com la guia de recomanacions.