MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

MÉS DE 240 ACTIVITATS EN FITUR COMUNITAT VALENCIANA 2020

Més de 240 activitats, entre presentacions, tallers, showcookings, actuacions, etc, ompliran l’estand de Fitur Comunitat Valenciana 2020 (#FiturCV2020) entre el 22 i el 26 de gener en el recinte firal IFEMA de Madrid. Destinacions i empreses turístiques presentaran en la fira noves experiències turístiques, nous plans i estratègies, nous productes i tota una varietat d’esdeveniments i recursos per a mostrar als assistents a la fira tot el que suposa el nostre #MediterraniEnViu.

Consulta ja tota la programació prevista:

Programació d’actes en la Plaça Central de l’estand de Fitur Comunitat Valenciana 2020

Portada del programa de actos de Plaza Central en Fitur Comunitat Valenciana 2020

Programació de presentacions en les sales de premsa de l’estand de Fitur Comunitat Valenciana 2020

Portada del programa de presentaciones en las salas de prensa de Fitur Comunitat Valenciana 2020

Programació dels tastos i degustaciones previstes a l’estand de Fitur Comunitat Valenciana 2020

Portada programa de catas Fitur Comunitat Valenciana 2020

Programació dels showcookings previstos a l’estand de Fitur Comunitat Valenciana 2020

Portada programa showcooking Fitur Comunitat Valenciana 2020

AUGMENTEN UN 40% LES EMPRESES EN FITUR COMUNITAT VALENCIANA 2020

Més de 280 empreses estaran presents en Fitur Comunitat Valenciana 2020 (#FiturCV2020) i enguany, per primera vegada, les empreses d’experiències turístiques adherides a l’estratègia Creaturisme tindran la possibilitat de presentar públicament els seus serveis. A més, 20 empreses tecnològiques que impulsen innovacions en turisme participaran en l’estand de la Comunitat Valenciana en Fitur Empreses.

L’estand principal de Fitur Comunitat Valenciana 2020, situat en el pavelló 7 de Ifema, disposarà de 2053 metres quadrats repartits en tres grans illes:

  • L’illa 1 estarà destinada a l’exposició de la variada oferta turística de la Comunitat gràcies a la participació de les diferents destinacions de les tres províncies sota les marques: València Turisme, Turisme Costa Blanca i Castelló Mediterrani.
  • L’illa 2 està dissenyada per a les empreses turístiques amb l’objectiu de facilitar-los reunions de negoci i contactes comercials.
  • L’illa 3 inclou l’espai principal per a les presentacions públiques i esdeveniments més importants de l’agenda prevista durant els tres dies dirigits a professionals, del 22 al 24 de gener. Aquesta Plaça Central serà també l’escenari dels espectacles i activitats més lúdiques preparades per al cap de setmana, quan Fitur obri les seues portes al públic. En aquesta mateixa illa se situaran el gastrobar i els espais d’exposició gastronòmica de L’Exquisit Mediterrani: una zona de showcooking amb demostracions en directe i degustacions gratuïtes i una zona de tastos de vins i olis de la Comunitat Valenciana.

A més d’aquestes illes, Fitur Comunitat Valenciana 2020 disposa d’espai d’exposicions en dos laterals, un d’ells ho ocuparà l’oferta turística de Benidorm i l’altre les ciutats de València i Alacant, al costat d’un espai dedicat a les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana.

COM PARTICIPEN LES EMPRESES EN FITUR COMUNITAT VALENCIANA 2020

Les empreses turístiques de la Comunitat Valenciana participaran en l’estand de Fitur Comunitat Valenciana 2020 amb els següents objectius:

  • Mantindre una agenda de reunions: Associacions turístiques, agències receptives i oferta hotelera reserven la seua taula de treball per al seu ús exclusiu durant els tres primers dies de la fira. Enguany es disposen de 56 taules en aquest espai de l’illa 2. A més, en l’àrea de Fitur Empreses, en el pavelló 10, Turisme Comunitat Valenciana disposa també de 20 metres quadrats més per a 20 empreses tecnològiques que acudeixen a aquesta edició de Fitur a presentar les aplicacions de la seua tecnologia per al turisme.
  • Mostrar experiències turístiques: En la zona de productes turístics, les empreses d’experiències turístiques tindran a la seua disposició sota petició taules de treball per a mantindre reunions o exposar els seus serveis als operadors. Aquestes taules estaran situades al costat dels taulells on Turisme Comunitat Valenciana exposa l’oferta turística cultural, natural, de turisme actiu i gastronòmic emmarcada en l’estratègia CreaTurisme.
  • Realitzar un esdeveniment o activitat: Les empreses interessades a realitzar demostracions o degustacions en directe han reservat espai en les zones de showcooking i tastos. Igualment tenen l’opció de realitzar activitats, espectacles o tallers durant el cap de setmana, quan l’illa 2 es reconverteix en un espai lúdic. A més, enguany i de manera especial, les empreses d’experiències turístiques adherides a l’estratègia CreaTurisme disposaran de temps a les sales de premsa per a realitzar presentacions públiques dels seus serveis.

FITUR CINEMA, FITUR FESTIVALS I FITUR LGTB+

Per segona vegada, Fitur Comunitat Valenciana 2020 inclourà també el turisme cinematogràfic i el turisme musical com a recursos importants de l’atractiu del nostre territori. Així, es disposarà d’un estand de 36 metres quadrats en l’àrea de Fitur Festivals, en el pavelló 3 de IFEMA, i un altre espai de 18 metres quadrats en l’espai que la fira dedica al cinema, en el pavelló 4, on participaran conjuntament totes les Film Offices de la Comunitat.

A més, com és habitual, en 2020, tota l’oferta turística dirigida al públic LGTB tindrà el seu estand en Fitur LGTB+ amb 36 metres quadrats en el pavelló 3.