MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

AIXÍ SERÀ LA MOSTRA DE TURISME DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Els pròxims dies 19 i 20 d’octubre se celebra la II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana en el Museu de les Ciències Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. La fira suposa una excel·lent oportunitat per a les empreses i destinacions turístiques d’una banda, i per al públic valencià per un altra, ja que permet conéixer en un mateix espai tota l’oferta turística i gastronòmica més rellevant de la Comunitat Valenciana.

QUAN I ON SE CELEBRA LA MOSTRA DE TURISME DE LA COMUNITAT VALENCIANA

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana tindrà lloc els dies 19 i 20 d’octubre en el Saló Arquerías del Museu de les Ciencies Príncep Felip. A més se situarà una zona de showcooking en el lateral, en el passeig sud del Museu.
L’horari és:

Dissabte 19: de 11h a 20h
Diumenge 20: de 10h a 19h.

L’accés és lliure i gratuït.

QUÈ HI HAURÀ EN LA MOSTRA DE TURISME DE LA COMUNITAT VALENCIANA

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana exposarà enguany l’oferta turística de 119 empreses i associacions. Enguany ha augmentat de manera important la presència d’empreses d’experiències gastronòmiques i culturals. A més, s’oferirà als assistents un complet programa gastronòmic amb demostracions de cuina i degustacions gratuïtes en una zona de showcooking de 105 metres quadrats. En aquest espai s’elaboraran i oferiran gratuïtament alguns dels plats més típics de la gastronomia de la Comunitat, paelles, arrossos, calder, fideuà, coques de la Marina, carxofa de Benicarló, orxata, etc a càrrec de xefs i establiments de reconegut prestigi.

També hi haurà un espai de 60 metres quadrats on es realitzaran tastos de vi, oli i cervesa artesana; una zona gastro per a degustacions populars; un escenari polivalent per a presentacions, ponències i espectacles; una zona d’artesania; així com una zona de marques turístiques perquè disposen d’un punt d’informació propi i diferenciat de la zona d’empreses.

A més, s’habilitarà una zona en l’exterior del recinte on s’oferirà als vianants diferents degustacions a més de comptar amb animació, performances i música.

En total, s’oferiran al llarg del cap de setmana 60 degustacions, showcookings i tastos. La paella tindrà un protagonisme destacat tots els dies com a homenatge al #WorldPaellaDay.

TURISME DE PROXIMITAT PER A TOT L’ANY

Turisme Comunitat Valenciana organitza aquesta mostra per a promocionar el turisme de proximitat, ja que els propis valencians suposen més del 50% del turisme nacional que rebem. A més, en 2018, es van aconseguir xifres rècord en el nombre de viatges dels valencians a la Comunitat Valenciana, 9’9 milions, i en el primer semestre de 2019 s’ha registrat un nou increment del 13%, segons les últimes dades de conjuntura del mercat emissor valencià publicats per Turisme Comunitat Valenciana.

Mi Nube o Destinia, operadors presents en la Mostra

Igualment, la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana proporciona un espai de trobada per a tot el sector turístic amb especial èmfasi en les empreses especialitzades en productes turístics que generen noves experiències en la nostra destinació, tant en el litoral com a l’interior. De fet, enguany com a novetat, es realitzarà un famtrip per a donar a conéixer aquesta oferta no sols a visitants sinó també a un grup d’operadors especialitzats en la distribució d’experiències turístiques com Mi Nube, Destinia, Viatges El Corte Inglés, Civitatis, Viatges Iverem, Across Spain i Nattule. Divendres a la vesprada en el CdT de València participaran en un workshop “invers” amb diferents empreses d’experiències turístiques adherides al programa CreaTurisme. Aquestes empreses han tancat 36 cites amb els esmentats operadors. L’endemà aquests agents visitaran la Mostra de Turisme per a conéixer més empreses i mantindran una trobada comercial amb els cellerers i empresaris de enoturismo i oleoturismo on també es farà una sessió de tastos.

D’aquesta forma, es reforça el caràcter comercial i professional d’aquesta fira dirigida tant als visitants com als professionals. L’objectiu és fomentar la desestacionalització i mostrar les diversitat d’opcions que ofereix la Comunitat Valenciana durant tot l’any