MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

LA FEHV, PREMI TURISME COMUNITAT VALENCIANA

La rica i diversa oferta turística de la Comunitat Valenciana no s’entendria sense la seua hostaleria. Tant una bona gastronomia com un ampli desplegament hostaler són essencials per a garantir l’avenir turístic de qualsevol territori. En este aspecte pot dir-se que la nostra terra disposa de recursos contrastats i pilars més que sòlids. I d’una federació forta com la FEHV.

El treball dut a terme durant més de quaranta anys per la Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV) es veu reconegut enguany en els Premis Turisme Comunitat Valenciana. El seu president, Manuel Espinar, ho valora com el “reconeixement a la trajectòria d’una entitat que durant més de quatre dècades ha treballat pel sector hostaler”. Per a ell suposa també “un reconeixement per al sector i per a tots els empresaris i professionals que formen la gran família de l’hostaleria valenciana”.

LA FEHV DEFÉN ELS INTERESSOS DEL SECTOR

Tal com explica Manuel Espinar, el treball de la FEHV s’ha orientat al llarg de tot aquest temps en diverses perspectives. “La defensa dels interessos del sector a l’hora d’afrontar el conveni col·lectiu, les llicències per a ocupar terrasses, els plans d’oci, la llei d’horaris, la llei de costes, la seguretat alimentària, les zones acústicament saturades i el treball consensuat al voltant de qualsevol altre decret o normativa han centrat el nostre treball”.

Tot açò ha redundat, com és lògic, en la satisfacció del client. Un bon nombre d’ells són turistes que, en un degoteig constant, es deixen caure per la Comunitat Valenciana. Ho fan al llarg de tot l’any per a gaudir de la seua hospitalitat i els seus plats. De fet, el gaudiment de la nostra gastronomia ocupa el quart lloc entre les activitats principals que dunes a terme els turistes que ens visiten. Així ho reflecteix l’enquesta feta aquest estiu en les oficines turístiques de la Xarxa Tourist Info.

IMPULS DE LA COMPETITIVITAT Y LA PROFESIONALITZACIÓ

Al llarg de tots aquests anys, l’entitat, segons Espinar, “ha impulsat la competitivitat i la professionalització del sector a través de la formació, liderant la transformació del sector i la modernització de les empreses”. També ha “treballat en nombrosos projectes d’innovació, de disseny per a l’hostaleria i de qualitat”. Com és lògic, la FEHV també s’ha implicat al llarg de la seua trajectòria en el desenvolupament turístic i la promoció exterior de València. I ho ha fet, en paraules de Espinar, “a través de projectes i iniciatives de promoció gastronòmica i de promoció del producte valencià, i treballant a través de la col·laboració públic-privada amb l’administració i institucions relacionades amb el sector”. El resultat de tota aquesta sinergia ha sigut el poder “mantenir una estructura sòlida per a oferir serveis de qualitat”.