Gestión de proyectos

Taller de desenvolupament de projectes àgils

El pròxim 28 de novembre en la seu d’Invat·tur, a Benidorm, s’impartirà el taller gratuït “Introducció al desenvolupament de projectes àgils” dins del programa de Transformació Digital del sector turístic de la Comunitat Valenciana. L’objectiu és facilitar a empreses i destinacions turístiques una manera de treballar àgil a l’hora de dissenyar i llançar nous productes o experiències o implementar innovacions.

Es tracta d’una sessió de 4 hores, entre les 9h i les 13h, en la qual s’explicaran les metodologies de desenvolupament de projectes conegudes com Scrum i Design Thinking. La utilitat d’aquestes maneres de treballar es basa principalment en la capacitat d’adaptar el desenvolupament del projecte de manera àgil en funció del que es requerisca a cada moment i facilitar així la capacitat de modificació i reacció davant requeriments canviants. Així, el projecte no es desenvolupa sobre la base d’un lliurament final si no que es realitza de manera interactiva, sempre prevalent el contacte amb el client i la incorporació de feedback continuat.

El professor que impartirà el taller és Juan Gasca, CEO de Thinkers Co, agència d’innovació i disseny especialitzada en la creació de nous productes i experiències centrades en el client.
L’assistència al taller és gratuïta però es requerix inscripció prèvia a través de la web de Invat·tur.

INSCRIU-TE