Solucions tecnològiques per a empreses turístiques

El pròxim 20 d’abril tindrà lloc la trobada Solucions tecnològiques per a empreses turístiques’, organitzada per Districte Digital Comunitat ValencianaInvat·tur (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques) en el marc de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana.

Si ets gestor d’una d’aquestes destinacions turístiques o tens una empresa turística i desitges conéixer eines i tecnologies que poden millorar o optimitzar la teua gestió, aquesta jornada et mostrarà diferents opcions. Mira el programa:

 

PROGRAMA

BENVINGUDA

11.30h – Antonio Rodes. Director general de SPTCV.

11.35h – Francesc Colomer. Secretari autonòmic de Turisme.

 

PRESENTACIONS

Mario Villar, Director d’Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana, presenta les empreses que expliquen les seues diferents solucions tecnològiques

11.45h – “Solucions per al control de la qualitat de l’aire”. Ignacio Valor Herència, Director de Desenvolupament de Negoci en Labaqua.

12.00h – “Solucions d’automatització per a hostaleria”. Margaux López, Directora de Màrqueting en Glop.

12.15h –“Reconeixement Facial”. Raúl Tapias, Vicepresident per a Europa en Facephi.

12.30h –”Taquilles intel·ligents”. Pablo Carrillos, Responsable Tècnic en Drop Point Systems.

12.45h –”Plataforma de centralització de processos i clients. Wearables”. Benjamí Garcés Saura, CEO i co-fundador en Easygoband.

13.00h – “Programari de fidelització via Wifi”. Inmaculada Férez, Responsable de Màrqueting i consultora IT en Fabertelecom.

13.15h – “Programari de venda i gestió”. Jorge Mira, Director Comercial de Doblement.

CLAUSURA

13.30h – Tancament de la trobada a càrrec de Carolina Pascual, Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

La jornada és gratuïta però l’assistència presencial està limitada a un màxim de 40 persones en el saló de Cristall de l’edifici 1 de la seu de Districte Digital. Per això, has de sol·licitar la teua plaça escrivint al correu bsoriano@distritodigitalcv.es.

En tot cas, pots seguir l’esdeveniment en línia prèvia inscripció.

INSCRIU-TE