Presentació Turisme Emprén Rural CV

 

El 21 de setembre a les 13h Turisme Comunitat Valenciana organitza la presentació en línia del nou programa Turisme Emprén Rural CV dirigit a rendibilitzar i fer més competitives les empreses turístiques dels destins rurals d’interior de la Comunitat Valenciana.

En la presentació, s’explicaran els resultats de l’estudi de la situació actual de l’oferta d’allotjament rural de la Comunitat Valenciana que ha realitzat Turisme CV.

Una vegada realitzat aquest diagnòstic, Turisme CV ha dissenyat un programa gratuït de formació específic per a ajudar a millorar la rendibilitat i qualitat del negoci dels allotjaments rurals. En el programa, experts en el negoci ensenyaran com implementar millores sense grans inversions però eficaces a l’hora d’atraure més clients i incrementar beneficis d’una forma sostenible.

Si dirigeixes o gestiones una casa o hotel rural, inscriu-te a la presentació del 21 de setembre per a conéixer més detalls. L’endemà, el 22 de setembre, s’obrirà la matrícula per al programa de formació.

 

INSCRIU-TE