Detalle fachada Palacio de la Exposición en València,

Jornades Re Think Hotel: Cóm seran els hotels en 2030?

Com seran els hotels en el 2030? Aquesta és la pregunta que es llança en les Jornades Re Think Hotel que enguany se celebren a València el 30 de juliol a la vesprada. Les jornades abordaran els avantatges d’aplicar criteris de sostenibilitat i rehabilitació en un hotel com poden ser obtindre major eficiència energètica o guanyar major atracció per part de potencials clients.

Hotelers, experts en tendències, proveïdors i representants institucionals debatran sobre estratègies de creixement i tècniques d’eficiència energètica en el Palau de l’Exposició, situat al carrer Galícia, 3.

En les jornades es presenta també el concurs Re Think Hotel que té com a objectiu el reconeixement dels 10 millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació hotelera a Espanya en la línia dels ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

El Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, intervindrà en la inauguració de les jornades i el Director General de Turisme, Herick Campos, participarà en la clausura.

DESCÀRREGA EL PROGRAMA DE LES JORNADES RE THINK HOTEL

L’assistència a les jornades és gratuïta però es requereix inscripció prèvia en la següent adreça:

Correu: eventos@habitatfutura.com
Telèfon: 93 207 40 35