Emprendimiento 800x531

Jornades d’Innovació i Competitivitat en Turisme

Al maig, Turisme Comunitat Valenciana i les Cambres de Comerç organitzen 3 jornades per a informar sobre totes les novetats en els instruments de suport i ajudes de 2019 per a la innovació i la competividad de les petites i mitjanes empreses turístiques. Aquestes ajudes incorporen noves accions per a la competitivitat en la creació de nous productes turístics i es reforça especialment l’ajuda al producte gastroturístico.

Cada jornada inclourà la presentació del programa Accetur que inclou els diagnòstics d’innovació i competitivitat que s’ofereixen a les pimes, l’exposició de casos concrets d’empreses que han participat ja en aquest programa i finalment la ponència Qualsevol empresa turística pot innovar: claus per a l’acció, a càrrec del director d’innovació i transferència de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, Jose María Gómez.

L’assistència és gratuïta però es recomana confirmar al correu indicat per a cada jornada donat l’aforament limitat de les sales. Pots descarregar els programes de cada jornada a continuació:
Programa de las Jornadas de Competitividad Accetur 2019 en Valencia. Versión en Castellano

Programa Jornadas de Competitividad Accetur 2019 en Castellón. Versión en Castellano

Programa Jornades de Competitivitat de Turisme Comunitat Valenciana a Alacant. 20 maig 2019. Versió en valencià