Jornades d’Autor amb Estreles Michelín

Postres realizados en las clases del CdT de Castellón
Tornen les Jornades d’Autor amb Estreles Michelín en la Xarxa de Centres de Turisme de la Comunitat Valenciana. Com sempre, l’assistència és gratuïta prèvia inscripció. En concret, al desembre s’han convocat tres sessions en el CdT de València amb Diego Sandoval, el cap de sala del Restaurant Coque, amb Jeroni Castell, xef del restaurant Les Moles i amb Jorge Moreno, xef del restaurant Voraz d’Alacant. L’assistència és gratuïta però requereix inscripció prèvia a través de la web www.cdt.gva.es o en l’app mòbil de Centres de Turisme.

DIEGO SANDOVAL

10 DESEMBRE, 9:30h a 13:30h

Diego Sandoval és l’encarregat de la direcció de sala del Restaurant Coque, de Madrid, reconegut amb 2 Estreles Michelín i 3 Sols Repsol.

Diego cuida amb molt de detall i delicadesa l’atenció al client. Autodidacta i apassionat del seu treball, atresora 30 anys d’experiència treballant en el negoci familiar. La seua trajectòria ho converteix en un professional de referència amb segell propi que li ha portat a ser considerat un dels millors caps de sala del país. És Premi Nacional de Gastronomia 2016 en la categoria de Millor Director de Sala per dirigir “una sala elegant, dinàmica i amable, que constantment es proposa nous reptes i que ha contribuït clarament als reconeixements obtinguts pel restaurant.”

Diego Sandoval és, a més, responsable de la gerència del restaurant i de les diferents empreses del grup Sanhuer, entre elles, Food Concept i Dulcemanía.

Descarrega tota la informació ACÍ

JERONI CASTELL

12 DESEMBRE, 9:00H a 14:00h

Jeroni Castell és el xef del restaurant Les Moles, a Ulldecona, reconegut amb 1 Estrela Michelín i 1 Sol Repsol.

La relació entre Jeroni i la cuina comença tard i per casualitat. En obrir Les Moles, era el responsable de sala, però la necessitat de cobrir la baixa per malaltia del cuiner just per Setmana Santa i, davant la impossibilitat de contractar a un altre, fa que prenga la decisió de canviar la sala per la cuina.

Aquella experiència temporal li va servir per a descobrir la seua vertadera vocació, la cuina, i li va impulsar a recórrer un camí que va portar al restaurant a aconseguir la seua primera Estrela Michelín en 2013.

Descarrega tota la informació ACÍ

JORGE MORENO

17 DESEMBRE, 10:00h a 14:00h

Considerat una de les revelacions entre els xefs alacantins d’avantguarda, aquest jove cuïner dirigeix el restaurant Voraz, una de les novetats més interessants dels últims temps en Alacant. Abans, Moreno passà pel restaurant Frías, el Tickets dels Adrià i fins i tot treballà en un dos estreles londinenc, el de Marcus Wareing. Una sessió amb ell resulta imprescindible per a tots aquells als que els agraden les combinacions de sabors transgressors, l’espectacle en el plat i les tocs canalles.

Descarrega tota la informació ACÍ