Profesionales turísticos Alicante 800x531

Jornada "La formació superior en Turisme"

El pròxim 26 de març se celebra una jornada de debat sobre la formació superior en Turisme a Espanya. La jornada es realitzarà en l’edifici German Bernácer de la Universitat d’Alacant entre les 9:45h i les 19h.

Es tracta d’un altre dels esdeveniments organitzats en el marc del XXV aniversari dels estudis de turisme en la Universitat d’Alacant. Servirà també per a fer balanç d’aquests anys de formació universitària i plantejar els nous reptes als quals s’enfronten aquests estudis.

La jornada analitzarà l’evolució de les titulacions oficials en turisme en les universitats espanyoles i fins a quin punt aquest tipus de formació està adaptant-se al ritme dels canvis en el sector turístic i les seues necessitats. En aquest sentit, des de Turisme Comunitat Valenciana, participarà el cap de l’àrea de formació, Javier Solsona, per a aportar la visió de la formació impartida en la Xarxa de Centres de Turisme, escoles repartides per tota la Comunitat Valenciana l’oferta formativa de les quals es decideix en consells assessors on participa el sector turístic local.

Programa de la Jornada de la formación superior en turismo en la Universidad de Alicante