MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

Blog - Latest News
Cartel Jornada Hosbec Desperdicio Alimentario 800x531

Jornada Hosbec contra el Desaprofitament Alimentario en hotels

Cartel presentación programa Hosbec contra el desperdicio alimentario

El pròxim 27 de juny a partir de les 9h en la seu de Invat·tur a Benidorm, l’associació hotelera Hosbec presenta el seu programa de lluita contra el desaprofitament alimentari en  hotels vacacionals de la Comunitat Valenciana.
La lluita contra el desaprofitament alimentari és un dels objectius de l’OMS per al desenvolupament sostenible i s’estima que l’hostaleria és responsable del 14% d’aquest desaprofitament alimentari global. Per això, Hosbec ha elaborat una guia de propostes de reducció de desaprofitaments alimentaris desenvolupades específicament per al sector hoteler, ja que segons aquesta associació, moltes vegades no poden aplicar les iniciatives i propostes que reben perquè no encaixen fàcilment amb el seu model de servei vacacional.
Així, dijous que ve el tècnic responsable de salut de Hosbec, Jordi Sanjuan Llorens,  presentarà el programa de lluita contra el desaprofitament alimentari en hotels vacacionals de la Comunitat Valenciana. En la jornada es presentarà la Guia i s’exposaran les estratègies que aquest document proposa i els models de gestió que han d’acompanyar-les. Igualment, s’explicaran les iniciatives i el material gràfic que s’utilitzarà per a la difusió d’aquestes pràctiques.
PROGRAMA

09.15h. Recepció d’assistents.09.30h. Benvinguda i presentació de l’acte.

Antonio Mayor, President HOSBEC
Jordi Sanjuan, Responsable tècnic HOSBEC-SALUT
10.15h. Clausura.
Sr. Eduardo Dolón, Diputat de Turisme. Patronat Costa Blanca (per confirmar).
Sr. Toni Pérez, Alcalde de Benidorm
Sr. Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme. Turisme Comunitat Valenciana.
10.30h. Café

INSCRIU-TE