Nuevo Grao Gandia 800x531

III Gala del Turisme de Gandia

El pròxim 26 de març se celebra a Gandia la III Gala del Turisme en la qual es lliuren els premis i reconeixements que aquest municipi atorga a empreses, entitades i associacions que destaquen per millorar el turisme de la ciutat. El jurat, en el qual participa Turisme Comunitat Valenciana, valora les candidatures en funció de la seua alineació amb l’estratègia turística de la destinació, la seua singularitat, la seua contribució a la desestacionalització i la qualitat i la seua repercussió mediàtica.

La Gala se celebrarà dimarts 26 a les 20h en l’Espai Baladre de la platja. Està prevista la assistència d’unes 400 persones vinculades al sector empresarial turístic.

Els premiats enguany són el Càmping l’Alqueria, el restaurant Parsifal i el Concurs Internacional de Fideuà.

El Càmping l’Alqueria manté una ocupació del 90% de les seues parcel·les en temporada baixa gràcies a turistes provinents de França, Holanda, Alemanya i Bèlgica. Una xifra que permet a l’empresa mantindre el mateix personal contractat durant tot l’any.

El Concurs Internacional “Fideuà de Gandia” se celebra des de fa 44 anys i compta amb participants de països tan diferents com el Japó, la Xina, Mèxic, Itàlia o França, entre altres. El certamen promou la gastronomia gandiana gràcies al seu plat autòcton realitzat sempre amb productes de la llotja.

El Restaurant Parsifal obri tots els dies de l’any i compta cada any 37.000 comensals a les seues taules, molts d’ells internacionals. La seua carta està traduïda a l’anglés i el francés. La seua cuina compta amb els productes de l’horta i la llotja de Gandia.

En l’apartat de reconeixements, enguany, el certamen de cinema i gastronomia “Bocados de Cinema” i el festival Pirata Rock han sigut reconeguts per la seua aportació al turisme de reunions i esdeveniments. A més el reconeixement a l’impuls del turisme esportiu ha recaigut en la Penya Ciclista Beniopa per la VIII Volta Ciclista Internacional  “*Ciutat de Gandia” cadets.

A més, el club El Garbí ha obtingut un menció especial per l’organització de la Mitjana Marató i la 10K.

Jurado Premios Turismo de Gandia 2019

Reunió del Jurat dels Premis i Reconeixements “Turisme de Gandia”