Innovación

Focus Pime i Emprenedoria: Turisme Intel.ligent

Focus Pyme y Emprendimiento: Turismo Inteligente, 25 abril Benidorm
El pròxim 25 d’abril a Benidorm se celebra una nova edició del Focus PIME i Emprenedoria, en aquesta ocasió emmarcada en el context del Turisme Intel·ligent. Serà des de les 9:00 fins a les  13:00h a l’Ajuntament de Benidorm. La jornada està dirigida a empresaris i emprenedors i té com a objectiu detectar oportunitats de negoci i generar sinèrgies entre els assistents.

La tecnologia d’avantguarda juntament amb la sostenibilitat constitueixen els pilars del Turisme Intel·ligent. L’ús d’eines tecnològiques com la gamificació, la realitat augmentada i altres aplicacions per a la gestió intel·ligent de les destinacions seran alguns dels temes de debat.

En la jornada participarà el director d’intel·ligència turística de Turisme Comunitat Valenciana, Mario Villar. Consulta el PROGRAMA.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Es tracta d’una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de el Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins de el Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.