Turismo chino en la Comunitat Valenciana

Cursos Turisme Xinés

Turismo chino en la Comunitat Valenciana
Turisme Comunitat Valenciana imparteix aquesta setmana tres cursos de formació especialitzats en el mercat xinés amb l’objectiu de preparar al sector turístic de la Comunitat per a oferir els recursos i l’atenció més adequats a la demanda d’aquest mercat.

Els cursos s’impartiran els dies 26 de juny en el CdT de Benidorm, 27 de juny en el CdT de Castelló i el divendres 28 de juny en el CdT de València

PROGRAMA DEL CURS DEL 26  JUNY EN CDT BENIDORM
PROGRAMA DEL CURS DEL 27 JUNY EN CDT CASTELLÓN
PROGRAMA DEL CURS DEL 28 JUNY EN CDT VALÈNCIA
Es tracta de cursos de formació gratuïts, impartits per professorat especialitzat provinent de Càtedra Xinesa. Cada curs consta de 3 mòduls diferenciats. D’una banda els assistents rebran formació en ‘El sector turístic en l’actualitat’, amb continguts com la posició del turista xinés en la indústria, el seu interés per les vivències exclusives o pels viatges independents. En segon lloc, dins del mòdul ‘Rebent al turista xinés’, els assistents coneixeran quals són els principals costums d’aquest país, així com temes relacionats amb el protocol i amb les seues preferències en allotjament i restauració. Finalment, el curs consta d’un mòdul sobre ‘El turista xinés, un turista digital’, on aprofundir en qüestions com la digitalització del turista xinés; la seua experiència digital abans, durant i després del viatge; els mètodes de pagament utilitzats o el posicionament d’aquest mercat.

Encara que el turisme xinés no té una elevada presència en la Comunitat Valenciana, en 2018 més de 100.000 turistes d’aquesta nacionalitat ens van triar com a destinació principal. De fet, habitualment el seu pas per la Comunitat Valenciana forma part de paquets organitzats de major durada que tenen com a destinació principal altres ciutats espanyoles, com Madrid o Barcelona.

No obstant això, en els últims anys els turistes xinesos estan allargant cada vegada més la seua estada en la nostra comunitat, on estan descobrint nous productes i experiències molt atractives per al seu perfil de turista.