Curs de Turisme Ornitològic

Els próxims dies 19 de novembre a Aiora i el 16 de desembre a Bicorp s’imparteix un curs d’iniciació al turisme ornitològic. Està organitzat per la Xarxa de Centres de Turisme de Turisme Comunitat Valenciana, la Mancomunitat de la Canal de Navarrés i l’Associació de Guies de Birding de la Comunitat Valenciana.

El curs a Aoira s’impartirà al saló de plens de l’Ajuntament i el curs de Bicorp s’impartirà a la zona d’acampada del Benefetal, en el càmping dels Càntirs. En els dos casos, l’horari és entre les 9h i les 14h i les 15h i les 18h.

L’objectiu d’aquesta formació és donar a conéixer els diferents grups d’ocells presents en la Comunitat Valenciana, destacant les espècies que més busquen els turistes nacionals i europeus amants del birdwatching. A més, s’ensenyarà com rendibilitzar el turisme ornitològic com a producte turístic sostenible i respectuós amb el medi natural analitzant els principals mercats emissors europeus i els perfils de visitants interessats en aquest producte.

El curs està dirigit a professionals del sector turístic i és imprescindible acreditar estar en actiu. L’assistència és gratuïta però s’ha de realitzar una inscripció prèvia a través de l’app de la Xarxa de Centres de Turisme.