Pescaturismo 800x531

Curs de pescaturisme

Curso de formación en pescaturismo en la Comunitat Valenciana impartido en El Campello en 2019

Des del 23 de novembre i fins al 21 de desembre es desenvolupa al Campello un curs gratuït sobre pescaturismo amb l’objectiu de proporcionar les claus per a emprendre aquest negoci turístic a armadors i confraries de pescadors i professionals i empreses turístiques.

La duració aproximada del curs és de 20 hores i en ell s’ensenyarà:

– Quin és el marc normatiu que regula la pescaturisme i el turisme mariner.
– Quins són els tràmits administratius que cal seguir per a obtindre l’autorització per a el desenvolupament de l’activitat: a qui has de dirigir-te, quina documentació has de presentar, i quins  requisits han de complir-se.
– Què s’ha de tindre en compte en matèria de seguretat a bord per al desenvolupament d’activitats de pesca-turisme.
– Quins aspectes tindre en compte per a desenvolupar un model de negoci de pescaturisme, com per exemple la proposta de valor, els segments de mercat als quals dirigir el producte, els canals de promoció i comercialització, les activitats, socis i recursos clau o les fonts d’ingressos i l’estructura de costos.
– Com enquadrar un projecte de pesca-turisme en el turisme marítim sostenible.
– Quines iniciatives de pesca-turisme estan funcionant i quin bones pràctiques tindre en compte en el desenvolupament de l’activitat.

DESCARREGA EL PROGRAMA DEL CURS DE PESCATURISME

 

El dia 23 es farà la sessió inaugural amb una jornada professional prèvia a les sessions formatives:

Jornada inaugural curso pescaturismo en la Comunitat Valenciana en El Campello, 2019

DESCARREGA EL PROGRAMA DE LA JORNADA PROFESSIONAL DE PESCATURISME

 

El curs està organitzat per l’Ajuntament del Campello amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i la marca gastroturística L’Exquisit Mediterrani i l’impartirà l’empresa de pescaturismo Trip&Feel a l’Escola d’Adults del Campello, al carrer Sant Joan Bosco, 35.

L’assistència al curs és gratuïta però requereix inscripció prèvia abans del 28 de novembre. La inscripció es pot realitzar en la web de Trip&Feel o per correu electrònic indicant nom i cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic de contacte. Les adreces d’enviament són les següents:

Paco Gracia Terol (Coordinador del projecte i formador)
Correu: info@tripandfeel.com

David Incertis Jarillo (Formador)
Correu: dincertis@gmail.com