Congrés Internacional de Destinacions Accesibles de Creuers

Cartel del Congreso de Destinos Accesibles de CrucerosEls pròxims dies 2 i 3 de desembre se celebra a València el I Congrés Internacional de Destinacions Accessibles de Creuers. Reunirà ponents autonòmics, nacionals i internacionals de navilieres, entitats portuàries, agències de viatges, destinacions i viatgers amb necessitats d’accessibilitat. Així, es donaran a conéixer bones pràctiques i s’establiran mecanismes de col·laboració que servisquen per a garantir una experiència òptima a les persones de mobilitat reduïda que desitgen gaudir del turisme de creuers, un producte turístic que ha deixat de ser considerat de luxe i té cada vegada una major demanda.

En aquestes jornades, d’un dia i mig de duració, es vol promoure la normalització de l’accessibilitat en el turisme de creuers, posant el focus en les experiències en destinacions per a les persones amb discapacitat, mobilitat reduïda, famílies, persones majors i amb necessitats d’accessibilitat en general.

El objectiu és involucrar a les entitats que gestionen les destinacions, els ports i les empreses de creuers en la creació i comercialització d’experiències accessibles en les destinacions espanyoles i europees.

El congrés es realitzarà a l’Hotel Les Arenes de la ciutat. Està organitzat per l’associació Predif i compta amb la col·laboració, entre altres, de Turisme Comunitat Valenciana. Tot el PROGRAMA es pot consultar en la web del Congrés on també es pot realitzar la INSCRIPCIÓ.