Conceptual conferencias 800x531

Conferències de Turisme de la UA

En 2020 contínua el cicle de conferències que organitza la Universitat d’Alacant amb motiu de el XXV Aniversari dels Estudis de Turisme de la UA. Són conferències gratuïtes sobre temes d’interés per al sector turístic de la Comunitat Valenciana que es realitzen en diferents seus universitàries repartides per la província d’Alacant.

LA NUCIA albergarà dos de les conferències, la primera serà el 22 de gener a les 19 hores sobre “Tendències i reptes del turisme cultural”, la impartirà Elisa Rico i es realitzarà a la sala ponent del Centre Cultural La Mediterrània; la segona serà el 5 de febrer a les 10 hores sobre “Destinacions Turístiques Intel·ligents” en el Laboratori d’Empreses LabNucia i serà impartida pel coordinador de projectes de Invat·tur, David Giner, el professor Josep Antoni Ivars i el coordinador del projecte de Destinació Turística Intel·ligent de La Nucia, Toni Buades. L’assistència és gratuïta prèvia INSCRIPCIÓ

DÉNIA acollirà el 22 de gener a les 18 hores la conferència sobre Turisme Gastronòmic a càrrec de Josep Bernabeu Mestre. S’impartirà en el CdT de Dénia.

A VILLENA s’impartirà el 23 de gener a les 20 hores la ponència Turisme i Desenvolupament Local, a càrrec de María Hernandez i Antonio Martínez. Serà al Pati de la Tèrcia.

COCENTAINA albergarà el 6 de febrer a les 19.30 hores una conferència sobre Turisme Rural a càrrec de Daniel Díez Santo a la Casa de la Joventut.

A XIXONA el dia 7 de febrer a les 19 hores es parlarà de Turisme Industrial en la conferència impartida per Elisa Rico a la Casa de la Cultura.

TORREVIEJA acollirà el dia 20 de febrer a les 19 hores la ponència El Turisme Residencial en un nou context a càrrec de Marco Celdrán Bernabeu en el Palau de la Música.

ALACANT albergarà 3 conferències, la primera serà el 10 de febrer sobre Turisme Gastronòmic impartida per Josep Bernabeu Mestre; la segona serà el 20 de febrer sobre Turisme Esportiu a càrrec de José Antonio Pérez; i la tercera serà el 24 de febrer sobre La internacionalització del sector hoteler en els últims anys: canvis i tendències de futur. Les tres conferències seran a a les 19 hores a la Sala Altamira de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

A BENIDORM la Càtedra Pedro Zaragoza organitza dues conferències, una el 26 de febrer a les 10 hores en la sala d’actes de l’Ajuntament sobre “La reinvenció del turisme de sol i platja” a càrrec de Carlos Baños; i una altra l’11 de març també a les 10 hores en la sala d’actes de Invat·tur sobre “La internacionalització de les cadenes hoteleres familiars a Alacant: evolució i trajectòria” a càrrec de Rosario Andreu i Laura Rienda.

Conferencias de Turismo de la Universidad de Alicante con motivo del XXV Aniversario de los Estudios de Turismo en la UA