Cloenda Curs Turisme Gastronòmic L’Exquisit Mediterrani

El curs L’Exquisit Mediterrani d’especialització en Turisme Gastronòmic i cultura culinària de la Comunitat Valenciana organitza conferències d’experts en gastronomia i turisme al llarg del mes de desembre amb motiu de els actes de cloenda i lliurament de diplomes. En tots els casos l’assistència és lliure, la cloenda s’iniciarà a les 16h amb el lliurament de diplomes i les ponències començaran a les 17h.

El pròxim 11 de desembre a Alacant el president de l’Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana, Rafael Poveda, impartirà una conferència en el CdT d’Alacant (Carrer Escultor Bañuls, 1) amb motiu de la cloenda per a les edicions del curs que s’han realitzat en aquesta ciutat, a Benidorm, a Dénia i a Torrevieja.

El 12 de desembre se celebrarà a Gandia la cloenda per a les edicions del curs en aquesta localitat i a la ciutat de València. La cerimònia inclourà les conferències de Vicente Domingo, director del Centre Mundial de València per a l’Alimentació Urbana Sostenible, i Olivier Sharpe, xef i responsable del projecte Salsa Verde Valencia. Aquest acte se celebrarà a la Casa de la Marquesa (Passeig de les Germanias, 11, Gandia).

El 18 de desembre els estudiants de Castelló i Morella celebraran la fi de curs i recolliran els seus diplomes en el CdT de Castelló. En aquest cas la conferència la impartirà la diputada de turisme de Castelló, Virginia Martí.

DESCARREGA EL PROGRAMA