MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

COM FUNCIONA EL BO VIATGE CV 2023

Aquest mes de setembre s’inicia l’últim període del programa Viatgem CV 2023. El dia 1 es reparteixen 2000 bons entre els sol·licitants registrats per a poder viatjar entre el 18 de setembre i el 22 de desembre de 2023.

El programa de 2023 té més de 172.000 sol·licitants registrats. Els bons es reparteixen seguint l’ordre de la llista d’espera en vigor des de l’inici de 2023. Es pot consultar el número de la llista pel qual va el repartiment de bons en la web del programa:

bonoviajecv23.gva.es

Encara que el termini de sol·licitud del bo viatge 2023 continua obert fins al 30 de novembre de 2023, els nous sol·licitants ingressen en l’esmentada llista d’espera en ordre corresponent d’inscripció.

Entre gener i maig de 2023 el bo ha facilitat prop de 30.000 reserves, la qual cosa suposa al voltant de 90.000 persones beneficiades. L’import mitjà per reserva ha sigut superior a 635 euros, amb una estada mitjana de 2 nits. Benidorm, Calp, Finestrat, Peníscola i Altea han sigut els destins més demandats.

Turisme CV calcula que el programa ha suposat un impacte econòmic pròxim als 19 milions d’euros en el primer semestre de 2023.

QUI POT REBRE EL BO VIATGE CV 2023?

Si ets major d’edat, estàs empadronat en la Comunitat Valenciana i estàs al corrent de les teues obligacions tributàries i davant la Seguretat Social, pots beneficiar-te d’aquesta ajuda i obtindre el 60% de descompte en el cost de la teua reserva.

Tingues en compte que únicament podràs gaudir d’un Bo Viatge CV en tot el 2023. No podràs obtindre un altre si ja n’has usat un.

QUAN PUC SOL·LICITAR EL BO VIATGE CV 2023?

En primer lloc, has de demanar cita prèvia per a sol.licitar el teu bo:

Des de les 10 hores del 20 de desembre de 2022 fins a les 10 hores del 30 de novembre de 2023

Entre aquestes dates, la sol·licitud de cita prèvia està oberta ininterrompudament en la web:

bonoviajecv23.gva.es

No necessites signatura electrònica per a demanar la cita prèvia.

En segon lloc, una vegada tingues dia i hora adjudicats, en aquest moment pots tramitar la teua sol.licitud de Bo Viatge. En aquest tràmit sí necessite la signatura electrònica. Si no disposes d’ella, pots demanar a la teua agència de viatges que en realitze la tramitació per tú

La tramitació de la sol.licitud del Bo Viatge NOMÉS pots fer-la en la data de la teua cita a través del tràmit electrònic següent:

Inscripció al programa Bo Viatge Comunitat Valenciana 2023

QUAN PUC GASTAR EL BO VIATGE CV 2023?

Després de tramitar la sol·licitud i quan Turisme CV comprova que compleixes els requisits, reps un correu amb el teu bo, un codi que has de canviar a l’hora de fer la reserva en la teua agència de viatges o establiment hoteler.

La reserva l’has de fer en un termini màxim de 10 dies hàbils perquè si no el bo caducarà.

Pots gastar el bo en una reserva per a viatjar en un dels següents períodes, aquell en el qual hages rebut el codi:

  • Entre el 16 de gener i el 31 de maig de 2023
  • Entre el 18 de setembre i el 22 de desembre de 2023.

Per a beneficiar-te del bo has de reservar com a mínim dues nits seguides.

Si a més de l’allotjament, es reserva també el servei de restaurant, com a màxim es podrà bonificar el règim de mitja pensió. També pots incloure en la reserva altres serveis de salut i benestar, aparcament, activitats, esports, excursions o animació que oferisca l’allotjament o l’agència de viatges amb la qual contractes.

Les ajudes es reparteixen en funció de la disponibilitat pressupostària. El programa Bo Viatge CV 2023 compta amb 15 milions d’euros de pressupost, 12 milions per al primer període i 3 milions per al segon.

Tingues en compte que només pots reservar en empreses adherides al programa Bo Viatge CV.

CONSULTA ELS ESTABLIMENTS TURÍSTICS DEL PROGRAMA BO VIATGE CV 2023

TINC UNA EMPRESA TURÍSTICA, COM EM BENEFICIE DEL BO VIATGE CV?

Poden participar en el programa Bono Viaje CV 2023 les següents empreses que estiguen registrades en Turisme Comunitat Valenciana:

  • Agències de Viatges
  • Hotels, blocs o conjunts d’apartaments turístics, càmpings, cases rurals, albergs i empreses gestores d’habitatges d’ús turístic

Encara que la teua empresa ja haja participat en el programa Bono Viaje 2022, has de tornar a realitzar l’adhesió al programa de 2023.

L’adhesió es pot fer igualment a partir del 20 de desembre de 2022.

Temas enlazados | |