MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

CÓM TRAMITAR I GAUDIR EL BO VIATGE CV 2022

A partir del 5 de setembre de 2022 es reactiva el repartiment de bons del programa Viatgem CV per a viatjar en el periode entre el 19 de setembre i el 23 de desembre.

L’adjudicació es realitza seguint l’ordre de la llista d’espera de sol.licitants ja inscrits que encara no han rebut el Bo Viatge. 

Si no estàs inscrit, pots sol.licitar cita prèvia per registrar la teua sol.licitud. La petició de cita prèvia està oberta tot l’any a bonoviajecv22.gva.es

Només es possible gaudir un bo per persona i any, per tant, si ja reberes l’ajuda en el periode anterior, del 17 de gener al 31 de maig, ja no pots obtindre més bons en 2022. 

Recorda que en 2022 el sol·licitant pot triar entre estada curta (un mínim de dues nits consecutives) i optar a un 50% de descompte, de fins a 400€, o estada llarga (un mínim de 5 nits consecutives) i optar a un 60% de descompte, de fins a 600€. Però hi ha més canvis.

Et resumim a continuació les normes perquè qualsevol ciutadà puga sol·licitar aquesta ajuda i també perquè agències de viatges i allotjaments puguen oferir els seus serveis amb aquests descomptes (pots consultar ACÍ el DECRET complet publicat en el DOGV del 14 de desembre de 2021 i ACÍ la INSTRUCCIÓ per a l’aplicació pràctica del programa)

VULL VIATJAR, COM ACONSEGUISC EL MEU BO VIATGE CV 2022?

Qui pot rebre el Bo Viatge CV 2022?

Si ets major d’edat, estàs empadronat en la Comunitat Valenciana i estàs al corrent de les teues obligacions tributàries, podràs beneficiar-te d’aquesta ajuda i obtindre descomptes d’entre el 50 o el 60% del cost de la teua reserva amb un màxim de 400 o 600 euros respectivament.

Hauràs de justificar que compleixes aquestes condicions aportant un certificat d’empadronament vigent i un certificat d’estar al corrent de les obligacions tributàries o omplir un consentiment per tal que Turisme CV comprove si tens o no deutes tributaris.

Tingues en compte que únicament podràs gaudir un Bo Viatge CV en el 2022. Si ja l’has usat en 2022, no podràs tornar a rebre un altre aqueix mateix any.

Encara que viatges amb una altra persona, únicament és necessari sol·licitar un bo per unitat d’allotjament perquè s’aplica a la reserva, no als viatgers. A més, amb un bo només pots reservar una unitat allotjativa, és a dir, una habitació d’hotel, un apartament o una casa rural. No pots reservar diverses habitacions o vivendes amb el mateix bo.

El programa Bo Viatge CV 2021 es tanca, els sol·licitants en llista d’espera d’aquest programa han de tornar a sol·licitar participar en el nou programa de 2022 si desitgen optar a un nou bo.

Quan puc sol·licitar el Bo Viatge CV 2022?

Si t’interessa aquesta ajuda, el primer que has de fer és inscriure’t al programa. El pots fer en qualsevol moment des de les 10h del dia 20 de desembre de 2021 fins al 19 de desembre de 2022 des de la web bonoviajecv22.gva.es que estarà activa a partir de les 10h del 20 de desembre.

Sol·licita cita prèvia per a realitzar la inscripció

Les inscripcions només es realitzaran amb cita prèvia. Tens tot un any per a demanar cita. Concretament pots demanar-la a partir de les 10h del 20 de desembre i fins al 19 de desembre de 2022 en la web bonoviajecv22.gva.es, en l’enllaç al tràmit “Cita prèvia per a la inscripció en el programa Bono Viaje Comunitat Valenciana 2022”. En aquest tràmit únicament has d’indicar el nom de la persona sol·licitant, un correu electrònic i un número de telèfon i rebràs la data i hora de la teua cita.

No necessites signatura electrònica, però pots demanar a la teua agència de viatges que et demane la cita i et faça la inscripció. Caldrà que li atorgues la teua representació i per fer-ho et donaran un formulari de representació perquè el signes.

Realitza la inscripció al programa Viatgem CV

En l’hora i data de la teua cita, hauràs d’accedir de nou a la web i punxar en l’enllaç al tràmit “Inscripció en el programa Bono Viaje Comunitat Valenciana 2022”. En aquest tràmit sí que necessites signatura electrònica. Ací hauràs d’emplenar i presentar el formulari de sol·licitud del bo i acreditar el teu empadronament en la Comunitat. Si la sol·licitud la presenta per tu una agència de viatges o un allotjament, ells s’encarregaran de tot, però, com déiem, has d’atorgar-los la teua representació i et donaran un formulari de representació perquè el signes.

La sol·licitud quedarà registrada amb la data en la qual vas sol·licitar cita prèvia.

QUAN PUC GASTAR EL BO VIATGE CV 2022?

Després de realitzar la inscripció i quan Turisme CV comprove que complixes els requisits, rebràs per correu el teu bo, un codi que hauràs de canviar a l’hora de fer la reserva en la teua agència de viatges o establiment hoteler. Està previst que els primers bons es repartisques a partir del 10 de gener entre les sol.licituds registrades desde desembre de 2021.

Encara que pots viatjar en la data que desitges, la reserva l’has de fer en un termini màxim de 10 dies hàbils a partir de l’endemà de rebre el codi perquè si no et caducarà.

El bo es podrà gastar en una reserva per a viatjar en un dels següents períodes, aquell en el qual s’haja rebut el codi:

Entre el 17 de gener i el 31 de maig de 2022

Entre el 19 de setembre i el 23 de desembre de 2022.

Les dates determinen l’entrada i eixida de l’allotjament turístic on gaudisques la teua estada. No podràs entrar abans del 17 de gener o del 19 de setembre i hauràs d’eixir de l’allotjament el 31 de maig o el 23 de desembre.

Per a beneficiar-te del bo has de reservar com a mínim dues nits seguides i llavors optar a un descompte del 50% amb un topall de 400 euros, o reservar un mínim de 5 nits consecutives i rebre una bonificació del 60%, amb un màxim de 600 euros.

Si a més de l’allotjament, es reserva també el servei de restaurant, com a màxim es podrà bonificar el règim de mitja pensió. També pots incloure en la reserva altres serveis de salut i benestar, activitats, esports, excursions o animació que t’oferisca l’allotjament o l’agència de viatges amb la qual contractes.

Una vegada confirmada la reserva, l’allotjament turístic o l’agència de viatges presenten en el teu nom la sol·licitud de l’ajuda a Turisme CV qui disposa de 30 dies com a màxim per a resoldre la sol·licitud i concedir la bonificació.

Les ajudes es reparteixen en funció de la disponibilitat pressupostària. El programa Bono Viaje CV 2022 té 15 milions d’euros consignats, 10 milions per al primer període i 5 milions per al segon. A més, les estades llargues reben major dotació, un 60% del pressupost en cada període.

De totes maneres, aquest pressupost pot incrementar-se perquè enguany, com a novetat, les diputacions provincials poden sumar-se al programa i aportar fons mitjançant un conveni amb Turisme CV.

TINC UNA EMPRESA TURÍSTICA, COM EM BENEFICI DEL BO VIATGE CV 2022?

Poden participar en el programa Bono Viaje CV 2022:

  • Agències de viatges
  • Hotels, blocs o conjunts d’apartaments turístics, càmpings, cases rurals, albergs i empreses gestores d’habitatges d’ús turístic.

Per a participar en el Bo Viatge CV 2022 els establiments d’allotjament turístic i agències de viatge han d’adherir-se donant-se d’alta en la web bonoviajecv22.gva.es. L’adhesió es pot fer en qualsevol moment des del 20 de desembre de 2021 a les 10h fins al 30 de desembre de 2022.

Encara que la teua empresa ja participara en el programa de 2021, has de tornar a realitzar l’adhesió al nou programa Bono Viaje CV 2022.

COM GESTIONE UNA RESERVA AMB BO VIATGE CV 2022?

Si un client et sol·licita una reserva i demana aplicar el descompte del Bo Viatge CV, ha de proporcionar-te el seu codi promocional. El necessites per a poder registrar aqueixa reserva en la web de Bono Viaje CV 2022 i que es reserve el crèdit necessari per a subvencionar aqueix servei. Aquest registre de la reserva has de realitzar-lo en un termini màxim de 10 dies perquè el codi del client no caduque.

Si el client no disposa de codi promocional, tu, com a empresa adherida, pots inscriure-li en el Programa en la seua representació sempre que l’usuari t’atorgue autorització expressa per a això.

Des del compte d’empresa en la web del Bo Viatge 2022, podràs accedir en tot moment a les teues reserves bonificades i realitzar cancel·lacions o modificacions. Es poden variar dates i reduir serveis, però no ampliar.

El descompte del Bo Viatge CV s’aplica al client en la factura corresponent una vegada acabada l’estada i gaudits els serveis. Com a empresa, hauràs d’aportar aqueixa factura en un termini de 10 dies una vegada finalitzada l’estada. Turisme CV t’abonarà la diferència entre el pagat pel client i l’import total en un màxim de 30 dies.

Turisme CV posa a la disposició de les empreses adherides al Programa un distintiu digital per a publicitar la seua participació en el Programa Bono Viaje CV 2022.

Si encara tens dubtes sobre cóm adherir la teua empresa, a continuació pots veure un webinar amb més informació sobre el procediment.

TINC UNA EMPRESA D’EXPERIÈNCIES TURÍSTIQUES, COM EM BENEFICIE DEL BO VIATGE CV 2022?

Les empreses d’experiències turístiques poden oferir els seus serveis a les agències de viatges adherides al programa Bo Viatge CV 2022 per a integrar-los en paquets que els usuaris puguen reservar amb el seu bo.

Turisme Comunitat Valenciana ofereix suport a les empreses d’experiències adherides a la seua estratègia CreaTurisme per a facilitar aquests acords.

Temas enlazados | ||