MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

AIXÍ SERÀ LA MOSTRA DE TURISME 2021

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana se celebra enguany els dies 23 i 24 d’octubre en l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. L’escenari d’espectacles i la zona de showcooking se situen en l’exterior, en els corredors i làmines d’aigua que envolten l’edifici.

La fira oferirà actuacions en directe i degustacions gastronòmiques. L’accés és lliure i gratuït, hi haurà control d’aforament i mesures de distància de seguretat però no és necessari aconseguir entrada o inscripció prèvia. La Mostra obrirà dissabte a les 11h i romandrà oberta eixe dia fins a les 20h. Diumenge obrirà entre les 11h i les 19h.

FIDELITZAR Als VALENCIANS

Turisme Comunitat Valenciana recupera la Mostra de Turisme en format presencial amb l’objectiu de fidelitzar la gran quantitat de turistes valencians que, durant la pandèmia, han descobert l’atractiva oferta turística de la Comunitat Valenciana.

Els propis valencians són el principal mercat nacional de la Comunitat però, a més, arran de la conjuntura marcada per la COVID19, aquesta quota ha pujat del 51’1% en 2019 al 59’8%. En 2020, 6.941.402 valencians van viatjar per la Comunitat i van registrar 27.646.724 pernoctacions. Van viatjar menys que en 2019 però els que van eixir per la Comunitat van realitzar estades més llargues, de 4 dies enfront dels 3’2 dies de mitjana en 2019, segons les dades del rànquing 2020 de residents a Espanya amb destinació la Comunitat Valenciana realitzat per Estadístiques de Turisme Comunitat Valenciana

La demanda interna continuarà sent enguany i el pròxim el principal suport del creixement en la Comunitat Valenciana i la Mostra de Turisme pretén aprofitar aquesta tendència per a impulsar la recuperació definitiva del sector després de l’assot de la COVID19.

De fet, Turisme Comunitat Valenciana repetirà el programa Viatgem CV en 2022 i tornarà a repartir bons amb importants bonificacions que incentiven el viatge dels valencians. L’any que ve està previst repartir 15 milions d’euros en bons per a viatjar fora de temporada alta per la Comunitat. La Mostra, per tant, és el millor aparador perquè els beneficiaris del Bo Viatge CV coneguen la diversitat d’experiències turístiques que poden gaudir, tant els que tinguen bo per a gastar fins al 31 de desembre d’aquest 2021 com els interessats a sol·licitar-ho en 2022.

Augmentar i fidelitzar el turisme de proximitat suposa també treballar per a incrementar les pernoctacions i augmentar la despesa mitjana del turista perquè la inversió en el trasllat és molt de menor. La Mostra de Turisme persegueix amb això convéncer als valencians que no és necessari anar lluny per a viure experiències memorables, gaudir una cuina de qualitat i trobar persones acollidores disposades a compartir la seua hospitalitat i costums.

PEL TURISTA CONSCIENT I SOSTENIBLE

La consciència mediambiental és una tendència creixent en turisme que la pandèmia ha vingut a impulsar de manera important. Per això, la Mostra de Turisme pretén també ser un revulsiu per a captar i alhora promoure un turisme més sostenible i conscient amb la preservació del medi ambient.

Aquest objectiu es farà visible en tots els racons de la fira amb l’ús de materials reciclables, papereres de residus diferenciades, parament biodegradable i fins i tot tintes ecològiques en la impressió dels utensilis.

A més, tant el disseny de la Mostra com el seu muntatge i desmuntatge seguirà criteris de sostenibilitat i reutilització.

El disseny recull els espais següents:

  • Zona de benvinguda i informació
  • Zona de showcooking
  • Escenari
  • Àrea d’exposició de les marques turístiques de la Comunitat Valenciana
  • Àrea d’exposició d’associacions i empreses d’experiències turístiques
  • Zona de premsa

Turisme Comunitat Valenciana treballa amb marques, municipis i empreses en l’organització dels taulells i la programació dels espectacles, presentacions i degustacions gastronòmiques.

Temas enlazados | |