MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

FITUR, LA REACTIVACIÓ DEL TURISME DE LA NOVA NORMALITAT

Fitur 2021, que se celebra del 19 al 23 de maig en Ifema (Madrid), és la primera de les grans fires turístiques europees que reprén la presencialitat després de les restriccions imposades per la COVID19. Suposa un repte important d’organització però suposarà també el tir d’eixida al turisme de la nova normalitat, a la confiança en els viatges, a la conciliació entre turisme i seguretat sanitària?

Turisme Comunitat Valenciana treballa amb aquesta possibilitat i, sempre atesa la normativa sanitària vigent, es planteja la seua participació en aquesta edició amb dos objectius:

  • Reprendre la promoció activa del turisme cap a la Comunitat Valenciana.
  • Impulsar la reactivació del sector turístic valencià facilitant a les empreses la generació de negoci.

DESTINACIÓ DE CONFIANÇA AMB DIVERSITAT D’EXPERIÈNCIES SEGURES

Des de l’inici de la pandèmia la promoció de Turisme Comunitat Valenciana s’ha centrat en mantindre la connexió emocional amb els turistes potencials a través d’accions de màrqueting de record. Ara, Fitur 2021 es planteja “com el tret d’eixida per a tornar a una promoció més activa i presencial, que continuarà després amb altres fires com Navartur o Madrid Fusió” segons ens conta Juan Muñoz, cap del servei de promoció de Turisme CV.

En Fitur 2021, Turisme incidirà a presentar la Comunitat com una destinació mediterrània diversa però també fiable i segur, la destinació de confiança de sempre també ara, en la nova normalitat post COVID19, ens diu Juan Muñoz. «El món ha canviat però la Comunitat Valenciana segueix ací i pots confiar en nosaltres per a gaudir de platja, sol, muntanya, gastronomia, aventura, naturalesa…»
pareja con mascarilla mirando al mar

SEGURETAT: EL TURISME DE LA NOVA NORMALITAT

La seguretat quedarà patent a través de les mesures anti COVID19 que regiran en Fitur 2021 però també en la important presència de tecnologia digital i en les imatges i disseny de l’estand de la Comunitat Valenciana, que mostraran la destinació i com es gaudeixen les seues experiències amb les corresponents mesures de seguretat.

La normativa de seguretat sanitària marcarà el disseny de l’estand de Fitur CV 2021:

  • L’estand ocuparà 2056 metres quadrats.
  • L’aforament estarà limitat al 50%.
  • S’ampliaran els espais com el de plaça central per a permetre la distància de seguretat.
  • No hi haurà espais tancats.
  • No hi haurà taulells amb fullets sinó grans pantalles i codis QR que els visitants podran escanejar per a descarregar la informació en els seus mòbils.
  • No s’oferiran tastos ni showcookings per a evitar el consum a l’interior.
  • Es delimitaran entrades, eixides i flux de persones.

A més, com indica la normativa de IFEMA, els professionals que accedisquen a la fira entre el 19 i el 21 de maig hauran de fer-ho amb un test COVID19 negatiu, a més de l’acreditació personal i nominativa.

DIVERSITAT: FESTIVALS I LGTBI TORNEN A l’ESTAND PRINCIPAL

“La Comunitat Valenciana és una destinació mediterrània diversa, tots els seus valors únics continuen mantenint el seu atractiu. Ho mostrarem així en el nostre estand de Fitur 2021, amb la diversitat de productes turístics que s’ofereixen en la Comunitat i amb la possibilitat de gaudir-los amb seguretat també ara, en la nova normalitat” assegura Juan.

Les 6 marques turístiques: Visit Benidorm, Visit València, Costa Blanca, Alacant, Turisme de Castelló i València Turisme, han confirmat la seua participació en l’estand de la Comunitat Valenciana.

Però a més, enguany, l’estand principal acollirà també l’oferta dirigida al mercat LGTBi i la de festivals musicals que, fins ara, s’exposava en altres pavellons de la fira destinats a aquests productes. L’objectiu és mostrar aquests productes com a part de la diversitat del destí.
Fitur LGTBi 2020

UN FITUR PER A LA REACTIVACIÓ DEL SECTOR TURÍSTIC

La fira suposa a més una altra manera d’ajudar el sector turístic a pal·liar l’impacte de la COVID19, paral·lela a la línia de subvencions extraordinària habilitada per Turisme CV.

Així ho ha concebut la institució i de fet, el teixit empresarial serà protagonista en l’estand de la Comunitat Valenciana on es realitzaran esdeveniments promocionals i reunions de comercialització.

Amb l’objectiu de reforçar aqueixa presència, enguany, a més, l’estand principal acollirà també a les empreses d’innovació i start-ups turístiques que habitualment se situaven en el pavelló de dedicat a Tecnologia i Innovació.

Turisme Comunitat Valenciana planteja el certamen com una important oportunitat per a la reactivació econòmica del sector. Amb aquest objectiu, llançarà una convocatòria de participació al teixit empresarial i ja treballa en el disseny d’activitats facilitadores de negoci.