MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

CÓM ACONSEGUIR EL SEGELL DE L’EXQUISIT MEDITERRANI

Si tens una empresa d’hostaleria, ja pots sol·licitar el teu segell de L’Exquisit Mediterrani per a identificar-te i promocionar-te com a establiment turístic de restauració amb oferta gastronòmica pròpia de la Comunitat Valenciana i de qualitat .

L’Exquisit Mediterrani és la marca gastroturística creada per Turisme Comunitat Valenciana per a promoure i promocionar una oferta diferenciada que reforce la posició de la Comunitat Valenciana com a destinació turística gastronòmica.

T’expliquem com aconseguir el segell d’aquesta marca, quins requisits has de complir i quins beneficis obtindràs.

QUI POT SOL·LICITAR EL SEGELL DE L’EXQUISIT MEDITERRANI

Fins ara únicament destinacions i entitats podien adherir-se a la xarxa gastroturística de L’Exquisit Mediterrani. Mitjançant aquesta adhesió, municipis i esdeveniments gastronòmics es comprometien d’aquesta manera a complir amb els valors de la marca i col·laborar en la generació d’oferta turística gastronòmica diferencial.

A partir d’ara L’Exquisit Mediterrani s’obri també a les empreses de turisme gastronòmic. Ja està oberta l’adhesió per a restaurants i bars que complisquen els requisits. En una segona fase, s’obrirà l’adhesió i es publicaran els requisits per a les empreses de gastroturisme com ara cellers, almàsseres, embarcacions de pescaturisme o explotacions d’agroturisme amb oferta turística experiencial.

QUINS BENEFICIS APORTA EL SEGELL L’EXQUISIT MEDITERRANI

Els bars i restaurants adherits a L’Exquisit Mediterrani obtindran aquest segell identificatiu amb el qual distingir-se de la resta d’establiments. La marca L’Exquisit Mediterrani compta amb accions promocionals pròpies en el pla de màrqueting de Turisme Comunitat Valenciana que posicionen aquesta oferta gastronòmica i per tant el segell suposa un important reclam per a potencials clients.

A més les empreses adherides tenen preferència en les accions que organitza la xarxa gastroturística tant de formació com de màrqueting, promoció, assistència o ajuda.

Pots veure un llistat d’algunes de les accions ja realitzades per L’Exquisit Mediterrani ACÍ.

COM SE SOL·LICITA L’ADHESIÓ A L’EXQUISIT MEDITERRANI

La sol·licitud és senzilla. Es tramita de manera electrònica mitjançant una declaració responsable de compliment dels requisits i recomanacions que trobes en la web de L’Exquisit Mediterrani: https://lexquisit.comunitatvalenciana.com/lexquisit-mediterrani

De totes maneres, qualsevol aclariment o consulta pots remetre-la a l’oficina tècnica de la xarxa a través del correu electrònic: lexquisitmediterrani_turisme@turismecv.es