MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

COM MANTINDRE LA COMPETITIVITAT EN TEMPS DE COVID19

L’emergència sanitària provocada per la COVID19 ha derivat en una situació sense precedents per al turisme i el seu teixit empresarial, compost majoritàriament per pimes, que s’estan veient obligades, si no al tancament temporal, a sostindre’s amb nivells baixos de demanda, variar els seus serveis, incorporar mesures de seguretat o fins i tot reenfocar els seus negocis.
Amb la finalitat d’intentar facilitar aqueixa flexibilitat i adaptació a la nova normalitat COVID19 i evitar en la mesura que siga possible la paralització de l’activitat, Turisme  Comunitat Valenciana, en col·laboració amb les Cambres de Comerç, ha adaptat aquest 2020 el seu IV Programa de Competitivitat empresarial turística dins de l’estratègia Accetur.

QUÈ M’OFEREIX EL PROGRAMA DE COMPETITIVITAT DE ACCETUR 2020?

Les empreses que participen en el programa de competitivitat de Accetur obtenen:

  • Una auditoria o diagnòstic realitzat per experts consultors en les diferents àrees de l’empresa designats per les Cambres de Comerç. Davant la situació d’incertesa que afrontem per la COVID19, aquest tipus de diagnòstic avaluarà i determinarà millores a implementar en l’empresa per a mantindre la seua competitivitat a mitjà termini a través de la innovació en tots els nivells (adequació a les noves exigències higienic-sanitàries; millores econòmiques, com a estalvi de costos, augment d’ingressos, estalvi de temps i reducció de càrregues; millora de la productivitat i de la gestió de processos; posicionament de la marca i relació amb el client, entre altres). Igualment, aquesta crisi ha posat de manifest la necessitat d’assegurar que totes les empreses estiguen preparades per a actuar plenament en entorn digital.
  • Ajuda econòmica per a implantar les millores proposades en el diagnòstic previ, entre elles l’adaptació als protocols sanitaris de prevenció davant la COVID19. Aquestes mesures estaran definides en el pla personalitzat d’implantació que determinarà els proveïdors triats per l’empresa i el finançament per a realitzar-les. Aquesta ajuda, cofinançada al 50% per fons europeus Feder, té una quantia màxima de 3.500 euros per empresa, IVA inclòs.

QUI POT SOL·LICITAR L’AJUDA DEL PROGRAMA DE COMPETITIVITAT 2020 DE ACCETUR?

Micro empreses, pimes, autònoms i autònomes del sector turístic de la Comunitat Valenciana, que es troben d’alta com a empresa turística en els Registres oficials de Turisme Comunitat Valenciana i/o en el Cens de l’IAE en els sectors d’activitat que especifiquen les convocatòries.

COM SOL·LICITAR L’AJUDA DEL PROGRAMA DE COMPETITIVITAT 2020 DE ACCETUR?

Has de sol·licitar l’ajuda a través de la Cambra de Comerç de la teua província. Les convocatòries es poden consultar en les webs de cada cambra i la sol·licitud es presenta de manera telemàtica.

L’admissió es realitza per ordre de recepció de sol·licituds, entre els aspirants que complisquen els requisits i fins a la finalització del pressupost o venciment del termini de sol·licitud.

Consulta els requisits i terminis de la convocatòria de la teua província a continuació:

Cambra de Comerç de Castelló:

Convocatòria Programa de Competitivitat de la Cambra de Comerç de Castelló
Termini: des del 31 de juliol fins a esgotar pressupost i, en tot cas, el 31 d’octubre de 2020.

Cambra de Comerç de València:

Convocatòria Programa de Competitivitat de la Cambra de Comerç de València
Termini: des del 23 de juliol fins a esgotar pressupost i, en tot cas, el 30 de novembre de 2020.

Cambra de Comerç d’Alacant:

Convocatòria Programa de Competitivitat de la Cambra de Comerç d’Alacant
Termini: des del 17 de juliol fins esgotar el pressupost i, en tot cas, el 31 d’octubre de 2020.

Temas enlazados | |||