MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

WEBINARS FRONT AL COVID19

I ara què? Aquesta és la pregunta que més es fan aquests dies empreses, autònoms i professionals turístics davant la pandèmia causada pel COVID19 i les mesures decretades per a intentar superar-la. Tots reconeixem certa incertesa, no sols sobre com aprofitar tots els recursos i ajudes públiques activades per les diferents administracions, sinó també sobre com seran els viatges, el turisme i els turistes quant tot això s’acabe. Hem de parar però no quedar-nos quiets i per a ajudar el sector a reaccionar i aprofitar també aquest moment, Turisme Comunitat Valenciana, a través del programa CreaTurisme, ofereix webinars gratuïts sobre les qüestions pràctiques que ara més preocupen les empreses turístiques.

CreaTurisme ja va oferir una sèrie de recomanacions a les empreses turístiques a l’inici de l’estat d’alarma per la crisi del COVID19 i ara ha preparat un programa adequat a les dificultats financeres i econòmiques o la gestió de recursos humans que aquests dies estan molt presents en la ment dels empresaris.  El programa  Webinars enfront del COVID19 està format per 6 webinars de 45-60 minuts que s’imparteixen en directe a través de la plataforma Go To Webinar entre el 31 de març i el 10 d’abril. Al final de cada classe els participants poden preguntar els seus dubtes als docents.

Els seminaris són els següents:

FINANÇAMENT I FISCALITAT EN TEMPS DE CRISI

Dia i hora: dimarts 31 març a les 11h

Ponent: Sixt Perales Mulet. CEO de Asixt Consultoria d’Empreses, economista i màster en direcció d’empreses, tributació i dret del treball i seguretat social.

Temari:

 • Què és la crisi i quines implicacions té
 • Com ser un bon líder en moments de crisis
 • 3 aspectes bàsics en la gestió en moments de crisis:
  • Financers
  • Comercials
  • Persones

GRAVACIÓ DEL WEBINAR

ASPECTES LABORALS LLIGATS Al COVID-19

Dia i hora: dijous 2 abril a les 11h

Ponent: Sixt Perales Mulet. CEO de Asixt Consultoria d’Empreses, economista i màster en direcció d’empreses, tributació i dret del treball i seguretat social.

GRAVACIÓ DEL WEBINAR

CLAUS PER A L’ESTRUCTURACIÓ D’EXPERIÈNCIES I PRODUCTES

Dia i hora: divendres 3 d’abril a les 10h

Ponent: Alberto Galloso. CEO de Solucions Turístiques, consultor de turisme, màster en direcció d’empreses turístiques i en gestió del medi ambient.

GRAVACIÓ DEL WEBINAR

ASPECTES DE MILLORA D’EMPRESES I DESTINACIONS DURANT LA CRISI

Dia i hora: dimarts 7 d’abril a les 10h

Ponent: Juan Fco. Castro León. CEO de CastroConsulting

GRAVACIÓ DEL WEBINAR


COM GUANYAR VISIBILITAT ON-LINE

Dia i hora: dijous 9 d’abril a les 11h

Ponent: Roberto Gorraiz. CEO d’Agència SEU

INSCRIU-TE


5 CLAUS PER A LA TEUA EMPRESA TURÍSTICA EN “TEMPS DE GUERRA”

Dia i hora: divendres 10 d’abril a les 10h

Ponent: Javier Pet. CEO de Javier Pet Hospitality Advisors

INSCRIU-TE


Si t’interessa algun dels webinars, inscriu-te. Rebràs un correu electrònic amb les instruccions per a poder connectar-te al webinar. A més has de tindre en compte les següents recomanacions si vols traure el màxim profit a cada formació i de cada expert ponent:

 • Has de disposar d’internet d’alta velocitat. És possible fer una prova de diagnòstic fent clic ací.
 • És millor seguir el webinar des d’un ordinador, i no des del mòbil, que té funcions més limitades.
 • Usa cascos durant la sessió. No és recomanable utilitzar un micròfon o altaveus externs. Si bé les preguntes es fan de manera escrita, el ponent pot considerar pertinent donar la paraula a algun participant.
 • Perquè la plataforma funcione a plena capacitat, s’aconsella tancar qualsevol altra aplicació que es tinga oberta durant el webinar.

Si per alguna raó, no pots assistir als webinars en directe, a les hores definides, posteriorment podràs accedir a la gravació del seu contingut que es publicarà en el canal de You Tube de Turisme Comunitat Valenciana.