MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

CURSOS GRATUÏTS D’HOSTALERIA, TURISME I EMPRESA

Ja pots inscriure’t als nous cursos que la Xarxa de Centres de Turisme ha programat per a aquest primer semestre de 2020. Lluny va quedar el temps en què els professionals del turisme finalitzaven la seua titulació i no tornaven mai més a les aules. Ara, és imprescindible mantindre una actualització constant per a prendre les millors decisions estratègiques en la gestió o per a exercir amb la qualitat adequada l’atenció al turista i aconseguir que torne a triar-nos.

La Xarxa de Centres de Turisme és l’escola que Turisme Comunitat Valenciana posa a disposició del sector turístic de la Comunitat per a facilitar una qualificació als professionals actuals i futurs. Es tracta de formació gratuïta, cofinançada pel Fons Social Europeu, adaptada a les demandes i tendències del mercat i oferida en cursos de duració limitada i horari adequat amb la finalitat de facilitar l’assistència tant d’estudiants com de professionals en actiu.

La Xarxa CdT és àmpliament coneguda i reconeguda per la formació que imparteix en l’àrea d’hostaleria: cuina, rebosteria, servei i sala, però també imparteix cursos d’allotjament, gestió de negoci, màrqueting en línia i vendes, recursos humans, idiomes, ús de noves tecnologies, intel·ligència emocional, normativa de seguretat, creació de nous productes turístics, turisme esportiu, turisme actiubirdwatching, enoturismo, turisme xinés…
Si estudies turisme, vols dedicar-te professionalment a aquest sector, ets gestor d’alguna destinació o ja treballes al servei dels qui ens visiten, fés una ullada a la programació que ha preparat la Xarxa CdT per a aquest primer semestre de 2020. Consulta tots els cursos que ofereixen fins a juny els CdT de Castelló, València, Alacant, Gandia, Dénia, Torrevieja i Benidorm. Disposes també de cursos on line i cursos específics que s’organitzen de manera puntual fora dels centres, en diferents municipis de la Comunitat.

PROGRAMACIÓ XARXA CDT PRIMER SEMESTRE 2020

Programación primer semestre 2020 Red CdT
Logo Fondo Social Europeo horizontal en valenciano