MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

PUJA UN 24% L’OCUPACIÓ A L’INTERIOR AQUEST PONT

L’interior de la Comunitat Valenciana va superar el 81% d’ocupació durant el Pont de la Constitució.

L’oferta turística de les comarques d’interior aconsegueix atraure cada vegada més públic. Aquest pont de la Constitució l’ocupació hotelera s’ha incrementat un 24’21%.

L’ocupació a l’interior de València s’ha disparat aquest pont i ha fregat el 91%, amb un creixement proper al 38% respecte a 2017. Alacant ha registrat un 54’39% d’ocupació però ha aconseguit atraure molt més públic que l’any passat, amb un increment superior a 25 punts. A Castelló, s’han venut el 81’5% de les places dels allotjaments d’interior, un 11’82% més.

En la costa l’ocupació va superar el 77’51% de les places.

En el litoral, les tres províncies han aconseguit omplir el 77,5%, la qual cosa suposa un 5’91% més que en 2017. Destaca Benidorm, que ha aconseguit depassar el 92,5% de la seua ocupació, la qual cosa suposa 7,5 punts més.

En el seu conjunt el litoral de la província de València, ha aconseguit aconseguir prop del 52,2%, dada que mostra un 3’58% més de les previsions inicials, previst en un 50%. València ciutat ha superat el 71’6%, 2’10 punts menys que l’any passat

Quant a la província de Castelló, cal ressaltar que el sondeig mostra una ocupació registrada als hotels de litoral del 79,7%, xifra que suposa un increment de 9,8 punts.

El litoral d’Alacant, sense incloure Benidorm, ha registrat una ocupació superior al 66%, un 8,54 més que en 2017

El bon temps anima les reserves d’última hora

El sondeig realitzat l’11 de desembre per Turisme Comunitat Valenciana confirma que l’ocupació real ha sigut fins i tot superior a la prevista inicialment, s’han millorat al voltant d’un 1% les previsions de la setmana passada.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que “les reserves d’última hora i el bon temps amb el qual ha comptat la Comunitat Valenciana durant el passat Pont de la Constitució, han fet millorar notablement les previsions inicials d’ocupació, sobretot en la costa”. Segons Colomer, “la Comunitat Valenciana és una destinació forta i demandada també fora de temporada alta”.