MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

L’OCUPACIÓ EN HOTELS DE GENER A AGOST DE 2018

L’ocupació als hotels en agost de 2018 a la Comunitat Valenciana ha suposat un augment del 3’2% de pernoctacions d’espanyols i una reducció del 4% de les pernoctacions d’estrangers. Ara bé, pel que fa a la rentabilitat hotelera d’este mes, destaca l’increment del RevPAR en un 1’8% i un increment de tarifes del 2’45%.

Si ens fixem en la tendència des de gener a agost, han augmentat els viatgers un 2’7% i un 0’8% les pernoctacions. Creix tant la demanda nacional com la estrangera i la rentabilitat ha sigut positiva amb un creixement del 5’6% del RevPAR basat en un increment de tarifes del 4’9%. Tot això segons l’informe el.laborat per l’Àrea de Competitivitat Turística de Turisme Comunitat Valenciana a partir de l’Enquesta d’Ocupació Hotelera de l’INE.

Temas enlazados | |