MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

CONTA LA TEUA EXPERIÈNCIA AMB EL BO VIATGE 2024

Si has viatjat per la Comunitat amb el Bono Viatge 2024 ara pots donar la teua opinió i aportar els teus suggeriments per a avaluar el programa i millorar el seu servei en pròximes edicions.

Turisme Comunitat Valenciana llança una enquesta anònima de valoració sobre aquest programa l’objectiu del qual és impulsar els viatges de residents en la Comunitat Valenciana més enllà del cap de setmana i la temporada alta.

Són 26 preguntes sobre el perfil sociodemogràfic de l’usuari, el procés de tramitació, les característiques del viatge i la destinació triada.

Participa i conta cóm ha sigut la teua experiència. Les teues respostes es recopilaran de forma totalment anònima.

En el formulari trobaràs preguntes sobre el grau de dificultat a l’hora de realitzar la inscripció, si la vas fer a través d’una agència de viatges o per la web i com valores l’atenció a l’usuari.

L’enquesta demana opinió també sobre el destí triat i si tornaries en el futur, pregunta sobre el mitjà de transport utilitzat, el tipus d’allotjament, el nombre de viatgers, la despesa realitzada en menjars, oci, compres, transport, etc i que tipus de serveis turístics addicionals s’han contractat.

També se sol·licita conéixer quin tipus de turisme s’ha realitzat gràcies al bo viatge: turisme cultural, turisme d’aventura, gastronòmic, etc

Igualment es poden suggerir millores en la gestió del programa.

Prop de 88.000 persones han gaudit el Bo Viatge en el primer període del programa, des del 15 de gener al 3 de juny de 2024, excloent la Setmana Santa. A partir del 15 d’octubre es podrà tornar a viatjar amb el bo fins al 22 de desembre.