playa Torrevieja parcelada para garantizar la distancia social y evitar el contagio por COVID19

Congrés “Turisme: Nou paradigma després del COVID19”

playa Torrevieja parcelada para garantizar la distancia social y evitar el contagio por COVID19

 

La XXIII edició del Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa de la Universitat Jaume I de Castelló se celebrarà els dies 28 i 29 d’octubre sota el lema “Turisme: Nou paradigma després del COVID19”.

El comité organitzador ha decidit canviar la temàtica, que en principi era el turisme gastronòmic, amb la finalitat que el congrés servisca com a fòrum per a la reflexió conjunta sobre la pandèmia per coronavirus i la seua afecció a l’activitat econòmica en tots els sectors i especialment en el turisme. El congrés pretén ser una plataforma per a analitzar la situació i valorar possibilitats d’eixida a la crisi generada. Així doncs, el congrés fa una crida als investigadors en turisme perquè presenten investigacions encaminades a tractar la relació entre la pandèmia per COVID19 i el turisme.

Totes les persones interessades a participar poden presentar ja les seues comunicacions o pòsters. El termini acaba l’11 de setembre. Posteriorment el comité científic realitzarà la selecció i s’acceptaran les triades el 25 de setembre. El congrés es realitzarà els dies 28 i 29 d’octubre i les comunicacions es podran realitzar presencialment durant eixos dies o a través de vídeo-conferència.

Informa’t sobre com realitzar la teua presentació i on enviar-la en la web del Congrés Internacional de Turisme Universitat – Empresa.

 

Volver a Eventos