MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

EL DIA MUNDIAL DEL TURISME I ELS PREMIS TURISME CV

Ja coneixem els guanyadors d’enguany en els Premis Turisme Comunitat Valenciana que reconeixen el treball realitzat pels diferents agents del turisme de la Comunitat Valenciana durant el 2018 en cadascuna de les modalitats convocades.

Els premiats són Apeha, El Gran Hotel Sol i Mar de Calp, Fevitur, Saó Viatges Naturals i ZT Hotels & Resort per Peníscola Plaza i Aparthotel Acuasol. El president de la Generalitat lliurarà els distintius pròxim 27 de setembre, el dia mundial del Turisme, a les 11h en el Palau de la Generalitat.

Els Premis Turisme Comunitat Valenciana són uns guardons que tenen com a objectiu reconéixer a persones, entitats i institucions que durant l’any hagen destacat per la seua tasca a favor del turisme en la Comunitat.

En l’edició de 2018, el guardó a la “trajectòria turística” ha recaigut en l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant (Apeha). Aquesta categoria reconeix l’esforç i la dedicació al llarg dels anys en el desenvolupament d’iniciatives empresarials o dinamització de productes turístics o destinacions.

El premi a ‘la investigació i innovació turística’ ha sigut concedit al Tradia Hotel, SLU pel Gran Hotel Sol i Mar de Calp. Aquesta modalitat s’atorga a qui haja desenvolupat projectes de base innovadora que comporten un increment de la competitivitat del sector turístic de la Comunitat Valenciana.

El reconeixement ‘A la promoció i comunicació turística’ s’ha atorgat a la Federació Espanyola d’Associacions d’Habitatges i Apartaments Turístics (Fevitur) per la campanya ‘Be legal my friend’. Aquesta modalitat reconeix les accions o campanyes de comunicació noves i/o que ressalten valors diferencials de les destinacions i incrementen el flux turístic.

El Saó Viatges Naturals SL ha sigut un altre dels premiats, en la modalitat de ‘turisme sostenible’ per les actuacions turístiques que aporten un desenvolupament positiu per al creixement econòmic sostenible, la generació d’ocupació i reducció de pobresa, l’ús eficient de recursos i la protecció del medi ambient i el foment dels valors culturals i la diversitat del patrimoni.

Finalment, la cadena de ZT Hotels & Resort pels hotels Peníscola Plaza Suites i Aparthotel Acuasol ha sigut el guardonat en aquesta edició en la modalitat de ‘turisme inclusiu i responsable. Aquesta modalitat premia a qui durant 2018 haja contribuït significativament a la millora de l’accessibilitat en tots els components del sector turístic, en tant que permet gaudir l’oferta turística a totes les persones. També es valoren les iniciatives que desenvolupen el Codi Ètic del Turisme Valencià implantant accions de responsabilitat social empresarial o corporativa.

A més, aquesta edició de Premis de Turisme 2018 atorga un esment especial a Vicente Climente Llorca per la seua contribució al sector turístic valencià al llarg de la seua dilatada trajectòria professional en l’àmbit de la requalificació del producte sol i platja, mitjançant la posada en valor turístic de l’oferta d’oci i entreteniment.

També s’ha atorgat un esment especial a títol pòstum a Eduardo Fayos Solá per la seua trajectòria professional en l’àmbit de la gestió, la formació, la investigació i generació de coneixement turístic, així com a la divulgació d’aquest.

Finalment, cal destacar que aquests premis tenen caràcter exclusivament honorífic, per la qual cosa no comporten cap prestació econòmica.
El President de la Generalitat presidirà el lliurament de premis que tindrà lloc el pròxim dia 27 de setembre en el Palau de la Generalitat en el marc dels actes organitzats per la Generalitat amb motiu del Dia Mundial del Turisme