MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

TURISME EMPRÉN CV: FORMACIÓ GRATUÏTA PER A EMPRENEDORS TURÍSTICS

Un emprenedor és en essència un apassionat de la seua idea. Una passió imprescindible per a portar a bon port qualsevol projecte però insuficient per a assegurar l’èxit empresarial. El primer que ha de reconéixer un emprenedor és que ell no pot saber-ho tot i controlar-ho tot sobre el seu projecte, necessita equip, envoltar-se dels millors, formar-se i formar-los.

Si tu també ho crees i a més tens una idea de negoci per al mercat turístic, ara tens l’oportunitat de formar part del nou programa d’emprenedoria de Turisme Comunitat Valenciana, Turisme Emprén CV (#TurismeEmprénCV), dins de l’estrategia d’empreniment #Accetur.

QUÈ ÉS EL PROGRAMA TURISME EMPRÉN CV D’ACCETUR?

El programa Turisme Emprén CV té com a formar i mentoritzar a emprenedors i empresaris a desenvolupar projectes empresarials de manera que puguen convertir-se en un negoci viable.

Es tracta d’un programa gratuït de formació i assessorament amb experts en les diferents àrees clau de l’empresa. Així, hi haurà mòduls per a aprendre a gestionar equips, sobre lideratge i delegació de tasques per a obtindre major èxit en l’empresa, sessions on s’ensenyarà el prototipado de productes i/o serveis i la seua validació, la generació de valor, la segmentació de clients, estratègies de màrqueting, plans de venda i fidelització o tècniques de comunicació per a realitzar un pitch eficaç del teu projecte davant possibles inversors o clients. El programa conclourà amb una sessió de presentació final de projectes.

Descarrega’t tota la INFORMACIÓ

Turisme Emprén CV forma part de l’estratègia global d’emprenedoria i acceleració empresarial en turisme, Accetur, que inclou a més altres mecanismes de suport a les empreses.

Inscriu-te al programa TURISME EMPRÉN CV

QUI POT PARTICIPAR EN TURISME EMPRÉN CV?

El programa Turisme Emprén CV està dirigit a emprenedors que compten amb un projecte de negoci en turisme, empreses de molt recent creació o bé empreses que vulguen obrir noves línies de negoci.

Atenció perquè no es consideraran propostes d’idees sense cap desenvolupament. Els participants han de comptar amb un projecte empresarial, han d’haver avançat des de la idea fins al plantejament i la preparació encara que no s’haja constituït encara l’empresa o no s’haja començat la comercialització. Sí que és necessari explicar el grau de desenvolupament del projecte i com està previst que genere diners.

Es valorarà la formació i experiència laboral en turisme dels emprenedors, el seu grau de motivació i implicació en el projecte i el temps que li dedica.
S’acceptaran projectes empresarials de tots els àmbits turístics però tindran especial preferència els vinculats al turisme gastronòmic o experiencial.

COM M’AJUDA TURISME EMPRÉN CV?

Turisme Emprén CV t’ofereix formació, assessorament i networking.
Es tracta d’un programa de formació i mentorización totalment gratuït que cobreix aspectes estratègics en l’organització d’una empresa eficient.
Inclou 6 mòduls:

  1. Recursos Humans: Equip, alma mater de l’èxit del teu negoci
  2. Prototipado: Gestió de projectes: pressupostos, processos i riscos
  3. Validació: Canvas Design i Lligen Validation
  4. Màrqueting: Growth Hacking i Inbound Màrqueting
  5. Vendes: Vendre, vendre i vendre
  6. Comunicació: Tècniques eficaces de presentació del projecte empresarial

El programa es realitzarà en sessions setmanals de 8 hores, de 10h a 14h i de 15h a 19h. S’impartirà al llarg de 7 setmanes entre setembre i octubre en els Centres de Turismed’Alacant, Castelló i València, a més de les instal·lacions del Centre d’Emprenedoria d’Alacant i en el CEEI de Castelló.

En finalitzar el programa els participants hauran d’exposar els seus projectes davant un comité avaluador.

Les sessions es plantegen amb una metodologia activa i pràctica, on es treballa de forma grupal compartint experiències i generant sinergies. A més, els experts oferiran tutories personalitzades.

Amb quins experts compta Turisme Emprén CV?

Els professionals que impartiran les sessions i oferiran les tutories són experts en les diferents àrees clau de l’empresa i en el sector turístic.
El mòdul sobre recursos humans l’impartirà Miguel Ángel Catalán, professional especialitzat en noves tecnologies, turisme, màrqueting online i habilitats directives, responsable del projecte de Destinació Turística Intel·ligent a Finestrat.

El mòdul sobre gestió de projectes l’impartirà Javier Peris, professor associat de IE BusinessSchool i consultor especialitzat en estratègia de negoci
César Mariel, CEO de Iristrace i professor de Fundesem, s’encarregarà de la sessió de validació de producte.

El CEO de l’Associació Valenciana de Start Ups i director del MBA de Transformació Digital en la Universitat Europea, Nacho Mas impartirà el mòdul de Growth Hacking i Inbound Markerting.

Javier Echaleku, director creatiu de Kuombo, serà el responsable d’ensenyar les millors estratègies de comercialització i venda.
El mòdul sobre tècniques eficaces de comunicació l’impartirà Alejandra Menéndez, responsable de desenvolupament de negoci en Tempo Studio Rècords.

COM M’INSCRIC EN TURISME EMPRÉN CV?

La inscripció pots realitzar en línia i el termini s’inicia el 22 de maig i acaba el 15 de juliol.

Porta’t tota la INFORMACIÓ
Inscriu-te omplint aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

Atenció perquè la inscripció no assegura la participació directament. Caldrà superar una entrevista de selecció. Una volta tancada la inscripció, es telefonarà a tots els inscrits i es programaran entrevistes el 17 de juliol a València, el 18 a Castelló i el 19 a Alacant.

El programa Turisme Emprén CV s’inclou dins de l’estratègia d’emprenedoria i acceleració empresarial turística Accetur. Per a obtindre major informació es pot escriure al correu accetur_turisme@gva.es o telefonar al 961 209 892.