CÓM SERÀ FITUR COMUNITAT VALENCIANA 2019

La Comunitat Valenciana comptarà amb nous espais en Fitur Empreses i Fitur Cinema, a més de donar continuïtat a la zona expositiva en els espais de Festivals i LGTB.

Turisme Comunitat Valenciana manté la seua aposta per reforçar la presència de professionals i empreses en la pròxima edició de Fitur 2019 que se celebrarà del 23 al 27 de gener en el recinte firal d’Ifema a Madrid.

En total l’estand principal de la Fitur Comunitat Valenciana 2019 (#FiturCV2019) comptarà amb un espai de 2.053 metres quadrats dividits en tres grans illes. En la primera d’elles se situaran les destinacions i les marques turístiques, mentre que la segona se centrarà en els diferents productes que es poden oferir al visitant. Un tercer espai estarà destinat a albergar la zona de comunicació i serveis auxiliars.

D’altra banda, es mantindran els espais en la zona de Fitur LGTB i Fitur Festivals, que comptaran amb 36 metres quadrats cadascun d’ells en el Pavelló 3. Com a novetat, enguany exposarem per primera vegada la nostra oferta en la zona de Fitur Empreses, que se situarà en el pavelló 10, amb un espai de 20 metres quadrats. A això se sumarà un espai en la primera edició de Fitur Cinema, en el pavelló 2, amb dos móduls de 5 metres quadrats.

Espai per a la trobada professional

Tal com ha remarcat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “el nostre objectiu és concebre Fitur Comunitat Valenciana 2019 com un espai de treball i trobada professional”.

L’estand de Fitur Comunitat Valenciana 2019 donarà protagonisme als diferents productes i experiències que ofereix la nostra destinació amb l’objectiu d’atraure visitants i nous mercats “mostrant una Comunitat Valenciana diversa, hospitalària i rica en atractius de tota mena, amb gran presència de la nostra oferta gastronòmica, cultural, patrimonial, d’interior, de costa, esportiva, etc”.

Zona de producte i empreses

L’espai de Fitur Comunitat Valenciana 2019 tindrà un caràcter eminentment professional. L’illa destinada a productes i empreses comptarà amb un espai central de treball en el qual està prevista la presència de més de 40 empreses hoteleres i agències receptives distribuïdes en taules de treball. En aquesta zona està previst situar també a les diferents associacions sectorials.

La zona expositiva de producte comptarà amb quatre grans blocs diferenciats:

  • Mediterrani Cultural, amb la participació de 12 empreses.
    Mediterrani Gastronòmic, amb 19 empreses.
    Mediterrani Natural-Rural, amb 16 empreses
    Mediterrani Actiu, amb 29 empreses

Aquest espai albergarà nombroses taules de treball i una zona expositiva pròpia.

Finalment, l’estand de Fitur Comunitat Valenciana 2019 comptarà amb espais destinats a la comunicació, amb dues sales de premsa per a realitzar presentacions, tres cabines de ràdio, un espai per a l’atenció a mitjans de comunicació i una plaça central en la qual es recolliran les diferents presentacions sol·licitades per institucions, associacions i empreses. De la mateixa manera, comptarà amb tres espais destinats a la gastronomia, com són el gastrobar, la zona de showcooking i una zona de tastos. Es disposarà també d’una zona business amb taules de treball de lliure disposició per als professionals del sector turístic.

“L’objectiu és ser capaços de mostrar en un espai que, per primera vegada, supera els 2.000 metres quadrats, tota l’oferta del nostre Mediterrani en Viu”, ha remarcat el secretari autonòmic, qui ha insistit que “durant els tres primers dies es donarà un enfocament merament professional, donant pas el cap de setmana a la participació de diferents empreses i entitats que puguen mostrar als visitants l’oferta més lúdica i *experiencial”.