MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

OBERT EL CALENDARI DE FITUR COMUNITAT VALENCIANA 2019

FITUR COMUNITAT VALENCIANA 2019

Turisme Comunitat Valenciana està organitzant tot el calendari d’activitats per a l’estand de Fitur Comunitat Valenciana 2019, el millor aparador nacional i internacional per a les sis marques turístiques, les destinacions i les ofertes de les empreses turístiques de la Comunitat.

FITUR 2019 se celebrarà del 23 al 27 de gener en el recinte firal de IFEMA, Madrid. Els tres primers dies (23, 24 i 25 de gener) estan dirigits a professionals del sector turístic, mentre que el 26 i 27 de gener, cap de setmana, es destinen també al públic general.

En FITUR 2019 estaran presents majoristes i touroperadores, agències de viatges, companyies de transport, hostaleria, infraestructures, oci i cultura, empreses de serveis, mitjans de comunicació, organismes oficials de promoció turística espanyols i estrangers i associacions professionals. Per aquest motiu, és una gran oportunitat per a donar a conéixer la destinació, tancar agendes de treball i obrir possibles vies de negoci futures.

De fet, Fitur representa una de les actuacions més importants del branding del turisme de la Comunitat Valenciana. Es tracta de la primera cita destacada de l’any per al sector turístic espanyol i valencià, i un dels certàmens més importants a nivell mundial.

AMPLI ESPAI PER A LES EMPRESES

A més, i com fem en les últimes edicions, Turisme aposta per donar-li a aquesta cita un enfocament altament professional, amb un espai cada vegada major perquè les empreses del sector turístic de la Comunitat Valenciana puguen tancar una intensa agenda de reunions i presentacions. No podem perdre de vista que aquest tipus de trobades han d’enfocar-se des del punt de vista del negoci turístic, ja que són una font important d’oportunitats per a donar a conéixer la diversitat d’oportunitats i possibilitats que ofereix la nostra destinació.

Per aquest motiu, i seguint també el camí iniciat en la passada edició, des de Turisme Comunitat Valenciana té previst reforçar la presència dels productes que ens aporten valor com a destinació, posant el focus en la gran oferta que tenim en matèries com el turisme cultural, patrimonial, històric, gastronòmic, esportiu, de naturalesa o d’interior, a més del nostre producte estrela, que és el sol i platja. Sens dubte la nostra orografia, el clima del qual gaudim, la riquesa dels nostres paisatges, dels nostres municipis, les seues tradicions i la cultura que destil·len els seus carrers ens fan únics enfront d’un mercat cada dies més exigent, però que busca experiències diverses que poder gaudir durant tot l’any.

CreaTurisme serà protagonista d’una àmplia zona dins de l’estand, on tindran cabuda experiències tan rellevants com la Ruta de la Seda o del Grial, el Territori Borgia o Camins de Dinosaures, la ruta de les oliveres mil·lenàries, la riquesa de la nostra gastronomia, o la multitud d’opcions que ens ofereix el nostre paisatge per a caminar o practicar esport.

COM PARTICIPAR EN L’ESTAND DE FITUR COMUNITAT VALENCIANA 2019

Per a poder planificar de forma correcta la nostra participació en Fitur i donar cabuda a tots els interessats, tenim diferents espais on mostrar nostre #MediterráneoEnVivo:

SHOWCOOKING: Espai que acollirà presentacions i demostracions gastronòmiques de les especialitats gastronòmiques de les destinacions turístiques de la Comunitat durant tot el certamen (del 23 al 27 de gener). Allí es donaran cita els nostres productes, plats i cuiners més reconeguts, des dels més tradicionals als més avantguardistes.

SALES DE PREMSA: dues sales de premsa perquè els municipis assistents puguen realitzar presentacions als mitjans de comunicació. Disponibles exclusivament els dies destinats a la fira professional, del dimecres 23 de gener al divendres 25 de gener.

PLAÇA CENTRAL: Espai destinat a realitzar presentacions i activitats de promoció davant públic. Els dies de la fira professional aquest espai es reserva per a presentacions institucionals (dimecres, dijous i divendres al matí). No obstant això, durant el cap de setmana es destinarà per a presentacions i actuacions musicals.

ZONA DE TASTOS: Amb la finalitat d’acostar l’enologia, l’oli i altres productes valencians al públic visitant de FITUR 2019 està prevista la realització d’una sèrie de “tastos” i degustacions durant la celebració del certamen en una zona habilitada exclusivament per a aquesta fi.

ACTIVITATS CAP DE SETMANA: Durant el cap de setmana, l’espai destinat a les empreses durant la fira professional, es destina a diferents activitats per a promocionar la Comunitat davant el públic assistent.

Segur que tens molt que aportar a aquest certamen, així que esperem les teues propostes per a poder ensenyar al món la nostra millor versió. El calendari es tanca el 17 de desembre.

Ens veiem en Fitur 2019!