MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

El turisme britànic només puja a Comunitat Valenciana i Balears en el primer trimestre de 2018.

Fins a març de 2018, el mercat britànic ha augmentat lleument les arribades, en un 0,8%. La Comunitat Valenciana ha rebut 459.428 turistes del Regne Unit que han realitzat una despesa de 399,5 milions d’euros.

Aquest turista ha augmentat l’estada mitjana i per tant han pujat les pernoctacions en un 7,1%. Març ha estat el mes que ha marcat la tendència ascendent.
Els càmpings han millorat les seues xifres de pernoctacions en tota la Comunitat Valenciana. A València, hotels i apartaments han registrat creixements del 33,4% i 17,8% respectivament. A Alacant les pernoctacions s’han reduït un 4,1% en hotels i un 11,4% en apartaments. A Castelló les pernoctacions en hotels han pujat un 4,6% però han baixat un 62,2% en apartaments.