MDN

Suscríbete a Turisme CV Magazine

TUTORÍA OBERTA: ASSESSORAMENT EMPRESARIAL GRATUÏT

Quan s’inicia un negoci turístic no és fàcil comptar amb personal clau com un director de màrqueting, assessor fiscal o gestor expert en un sector tan concret com el turisme. No obstant això, totes elles són àrees que requereixen una gestió eficient perquè el negoci siga una empresa viable. Per això, Accetur CV, l’estratègia d’emprenedoria de Turisme Comunitat Valenciana, ha posat en marxa un nou programa, Tutoria Oberta, que ofereix a les empreses accés a un assessorament per part d’experts en aquestes matèries.

Què és el programa Tutoria Oberta de Accetur?

Tutoria Oberta ofereix gratuïtament sessions de consultoria i atenció personalitzada en competitivitat empresarial i posada en marxa de negocis turístics. És un programa desenvolupat conjuntament amb el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, que són els que aporten els experts i consultors.

Descàrrega la INFORMACIÓ

Qui pot participar en Tutoria Oberta?

Les tutories estan dirigides a autònoms, pimes i emprenedors i emprenedores turístiques.

Igualment poden participar empreses que s’han plantejat diversificar amb una nova línia de negoci dins del sector turístic. Les empreses han d’acreditar el seu registre turístic, sectorial o d’activitat segons la normativa vigent.

Com m’ajuda Tutoria Oberta?

Et proporciona una cita presencial amb un expert que atendrà les teues consultes i t’informarà sobre les millors pràctiques i les últimes tendències en les següents àrees:

  • Màrqueting empresarial turístic i social  mitja
  • Gestió d’empreses turístiques: atenció al client, gestió del personal, creació de producte,…
  • Gestió econòmica, fiscal i financera

Les sessions de consultoria personalitzada s’ofereixen de juny a novembre de 2019 tant en la Cambra de València com la Cambra de Castelló o la d’Alacant.

Cambra Castelló
Avinguda dels Germans Bou, 79, Castelló de la Plana

Cambra València
Calle del Poeta Querol, 15, València

Cambra Alacant
Plaza Ruperto Chapí, 3, Alacant

Com sol·licite l’ajuda de Tutoria Oberta?

Per a sol·licitar l’ajuda d’un consultor de Tutoria Oberta has de realitzar una preinscripció en línia. A partir d’aquesta sol·licitud, la Cambra de Comerç corresponent contactarà amb tu i t’informarà del procediment per a concerta la tutoria presencial

Feix la teua PREINSCRIPCIÓ

Pots sol·licitar més informació sobre el programa Tutoria Oberta a través dels següents contactes:

  • Turisme Comunitat Valenciana – Accetur:  accetur_turisme@gva.es ; 961209892
  • Cambra Alacant: turismo@camaralicante.com ; 965148646
  • Cambra Castelló: tprim@camaracastellon.com ; 664396369
  • Cambra València: mmorales@camaravalencia.com ; 963103987

Tutoria Oberta complementa els serveis de la resta de programes integrats en l’estratègia d’emprenedoria turística Accetur CV, com són Turisme Emprén CV, Crea Pime i Diagnòstic de Competitivitat.